O nastupu ove natjecateljice u Supertalentu još dugo će se pričati. Celeste de Moriae razgolitila se pred svima. Pogledajte video o kojem svi pričaju.


Celeste de Moriae trebale su samo tri minute da cijela Hrvatska sazna za nju i da se o njezinom nastupu priča. Pokazala je više nego što su dosad drugi kandidati, doslovno se razgolitila, a dvorana je vrištala. Iako nije prošla, dobila je 2 DA i 2 NE, još dugo će se pričati o njezinoj burlesknoj točki.

Vezani članci Supertalent 2018 Denis Barta Još svi pamte njegov dirljivi nastup: Hoće li Denis uspjeti nadmašiti izvedbu Oliverove pjesme ''Oprosti mi, pape''? Diego Siqueira (FOTO: Facebook) Nekad nije imao za jesti, preživljavao je s onime što je imao, a danas je uspješan i pomaže drugima

OVDJE možete pogledati iluzionista koji je svih očarao.

OVDJE pogledajte nastup dječaka koji nema za novu harmoniku, ali pravi je mali viruoz.

Živi u maloj sredini na otoku Cresu, a s 15 godina počela je sa svojim rock bendom pjevati i nastupati. Burlesque joj je uvijek bila velika ljubav. Glazba i umjetnost, sastaviti scenski čin, napraviti svoj kostim, naći glazbu, napraviti svoj ukras za glavu i ostale detalje za nastupe, to je ono što Celeste ispunjava.

OVDJE pogledajte kako Mario Petreković zabavlja naciju na društvenim mrežama.

'Celeste, što da vam kažem, meni je ovo bilo zabavno, mislim da sve ima nekog šarma. Oni koji poznaju burlesku, ne bi im trebalo biti ništa šokantno. Mislim da ste se potrudili oko točke, oko svog vizualnog identiteta!', kazao je Mislav.

Nikako ne zaboravite na BESPLATNU SUPERTALENT APLIKACIJU o kojoj sve možete saznati OVDJE.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!