Niko Milan opet je mnoge raznježio pjesmom koju je posvetio bivšoj supruzi. Njegov nastup u Supertalentu opet je mnoge ganuo.

Galerija


Niko Milan opet je na noge digao sve emotivce. Nastup u Supertalentu opet je posvetio bivšoj supruzi, no ovaj put s pjesmom ''Tebe ne bih mijenjao''. Sve je zanimalo je li mu se bivša supruga vratila.

''Mediji su išli u dvije strane. Neki su pisali da se žena vratila, neki da nije… Ali! Mi smo se čuli. Od tog trenutka, nakon showa, naš je odnos poprimio drugačiji značaj. Počeli smo slušati jedno drugo i idemo prema tome da se naš odnos popravi. Ja ne znam jesmo li blizu pomirbe, ali smo na dobrom putu. Ne znam hoće li biti u publici, ali se nadam da hoće'', kazao je Niko prije nastupa na koji supruga nije stigla.

Niko Milan (FOTO: Anamarija Batur)
Niko Milan (FOTO: Anamarija Batur)

''Teško je reći jesam li jako zaljubljen. Bio sam jako emotivan pri prvom nastupu. Sada postoji samo pozitivna trema, ali i ova pjesma je posvećena mojoj bivšoj ženi'', kazao je Niko Milan na pitanje je li njegova ljubav prema supruzi i dalje vatrena kao pri njegovu nastupu na audiciji Supertalenta. Ipak, nemoguće je da se Niko i bivša ne čuju jer ih veže nešto što će ih uvijek spajati.

''Mi razgovaramo svaki dan jer imamo kćer. Razgovaramo i o nama, ali ti su razgovori više planovi nego sadašnja situacija. Ulažem sve da se to popravi'', govori Niko koji se nije sam prijavio na Supertalent.

Niko Milan (FOTO:PR)
Niko Milan (FOTO:PR)

''Ja se nisam prijavio na ovaj show. Mene je prijavila bivša žena. Tada smo još bili zajedno. Ona me je prijavila, a ja sam na kraju njoj pjevao'', priznaje mladi glazbenik.

''Ja te ne bih mijenjao, to je sve što ću reći'', nadodao je Niko na pitanje je li sada situacija s bivšom suprugom bolja.

Supertalent Niko Milan
Supertalent Niko Milan

Supertalent pratite na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.