Intervju sa zvijezdom iz Tribunja

SUPERTALENT Marijana o audiciji: Bila sam prehlađena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U petoj epizodi Supertalenta predstavila se i Marijana Okić. Trgovkinja iz Tribunja oduševila je publiku svojim stavom, ali i smeđom jaknom!

Pozornost na Supertalentu obično imaju oni koji su svojim nastupima oduševili žiri! No, ovog puta je sve simpatije publike 'pobrala' Marijana Ukić, 33-godišnja trgovkinja iz Tribunja. Marijana se pjevanjem počela baviti kada joj je bilo tek osam godina, a otad joj je glazba omiljena aktivnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Petar Bruno Basić nakon proglašenja 'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

Ovdje možete pogledati transvestita koji je zasjenio Adele.

Obožava zabavnu glazbu, a najdraži pjevač joj je, kaže, Dražen Zečić. U acapelli je otpjevala singl Maje Blagdan 'Samo jedan život imam', a žiri nije reagirao najbolje. Dobila je tri 'NE' i jedan 'DA', no Marijana poručuje: 'Nema odustajanja'! U intervjuu za Dnevnik.hr otkrila je ponešto o sebi i svom nastupu. Najveći problem, kaže, bila je činjenica da je bila prehlađena.

'Ne znam što je presudilo u mom nastupu, no bila sam prehlađena, osim toga, nije bilo matrice. Možda je bio i krivi odabir pjesme', priča nam Marijana. Ipak, to je nije pokolebalo. Planira se svojim glasom natjecati i dalje, a najveći problem joj je trenutno, kaže, kako je izgledala na televiziji. 'Nisam još razgovarala s prijateljima, ali muči me malo to što sam ispala debelo, još sam bila u jakni. Čudno sam si izgledala na televiziji, u stvarnosti ne izgledam tako', kaže Marijana, koja inače radi u jednom dućanu.

Jaknu nije htjela skinuti zbog kombinacije, a kupila ju je, kaže, samo za Supertalent. 'Bilo mi je poslije malo vruće, ali zbog slaganja boje sa čizmicama, ostavila sam jaknu. Kupila sam je samo radi natjecanja, a poslije je nisam nosila', dodaje omiljena Tribunjka. Na pitanje kako stoji u ljubavnom životu, ostala je tajnovita. 'Ajmo reći da imam nekoga', kroz smijeh je zaključila simpatična Marijana.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene