Laura Bretan ide u osmi razred, a kada je izašla na pozornicu bilo je vidljivo koliko je bila nervozna. No, onog trenutka kada je zapjevala svi su ostali u šoku.


Nedavno je započeo američki 'Supertalent', a žiri koji čine Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B i Howie Mandel već je ostao zapanjen. 13-godišnja Laura Bretan prije samog nastupa bila je uzbuđena, ali je imala i veliku tremu upravo zbog Cowella. 'Ako mu se ne svidite, on će vam reći istinu, a istina boli, znate?'

Vezani članci Frano Ridjan (Foto: Instagram) Uspjeli smo Franu nagovoriti da nam kaže nešto što rijetki o njemu znaju: ''Umjetnik u inozemstvu, a u Hrvatskoj...'' Frano Ridjan Frano Ridjan bez dlake na jeziku: "To bi trebalo pod imenom i prezimenom pa da vidimo"

Laura, koja ide u osmi razred, izašla je na pozornicu te pred publikom i žirijem rekla da njezina majka voli pjevati, te je onda ona shvatila da se pjevanje i Lauri sviđa, pa joj je tako pomogla vježbati i odabrati pjesme. Sama je priznala kako je nervozna, a kada je počela pjevati svi su ostali u šoku, uključujući i Cowella.

'Ovo se upravo nije dogodilo. Kada si izašla nisam mislio da ćeš moći pričati. Nikad nisam čuo nešto poput ovoga svih ovih godina koliko radim ovaj show. Bilo je nevjerojatno.' Pogledajte Laurin nastup i uvjerite se sami koliko je ova 13-godišnjakinja talentirana.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!