MORATE POGLEDATI

Virtuoz na staroj harmonici, zlatna ulaznica... BAŠ DIRLJIVO

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šesta emisija popularnog showa 'Supertalent' donijela je uzbudljive, atraktivne i zadivljujuće nastupe.

Show je otvorio plesni studio Bailando. Deset plesačica i jedan plesač na kraju točke svojim su plesom pokazali snažnu emociju, ali i emociju ostavljenih žena. Skupina dolazi iz Zagreba. Martina je tijekom nastupa primijetila kako niti jedna od plesačica ne nosi grudnjak. 'Ja sam se totalno našla u toj energiji', kazala je Danijela Martinović. Bailando je oduševio i osvojio 4 DA.

Pogledaj i ovo showbuzz OVE NEDJELJE NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta

Luka Čular je iz Šibenika, a talentiran je, kako kaže, za žensko operno pjevanje. Njegova ljubav prema operi počela je sasvim slučajno jedne godine kada nije znao što odjenuti za maskenbal. Obukao se u Karmen iz opere Karmen. Prije toga bio je vodoinstalater, ali to mu se nije svidjelo. Zatim je postao cvjećar. 'Ti si taj svoj talent jako iskarikirao i jako si se udaljio od onog što je dobro. Za početak, mogao si točno tekst naučiti', kazala je Martina Tomčić. Dobio je 2 DA i 2 NE.

Lana Kovačić i pas Vicky mnoge su oduševili. Lana ima samo 16 godina i dolazi iz Zagreba. Njezin talent je agility i dog dancing. Vicky, svaki put kada uspješno odradi trik dobije keksić ili igračku. Lanina je želja da se jednog dana bavi treniranjem pasa te da drugim ljudima pokaže kako se psi s lakoćom daju naučiti različitim trikovima. Petreković i Vicky čak su i porazgovarali, lavežom. Lana se prijavila kako bi pokazala što je to dog dancing jer toga u Hrvatskoj nema. Žiri je osvojila i dobila 4 DA.

Plesni klub Phoenix bio je savršen. Tina i Jelena počele su zasebno plesati pole dance, a nakon što su se upoznale, prije sedam godina, počele su vježbati zajedno. Pole dance je sportsko umjetnička disciplina i nema veze sa striptizom, no svejedno se bore s predrasudama. 'Sjajno, sjajno! Kažu žena je ženi vuk, ma nije, nego prijatelj! Sinkronizacija je fenomenalna – prvi put dvije žene na štangi, gledao bi vas uvijek! Uvijek!', kazao je Mario. 'Mnoge djevojke mlađe od vas su u puno lošijoj fizičkoj kondiciji, možete ih posramiti, a posramile ste i mene', kazala je Martina koja im je s ostatkom žirija dala DA. Dakle 4 DA.

Posljednju zlatnu ulaznicu za direktan ulazak u polufinale ove sezone Supertalenta zgrabio je glazbeni sastav A.K.A. Crescendo, skupina mladih zadarskih studenata. „Ja sve tražim neke riječi, srce ne prestaje kucati. Nevjerojatno mi je da netko unutar četiri mjeseca ovo napravi“ komentirala je Martina stisnuvši zlatni buzzer, a Mislav je nadodao: „A.K.A je kao da vas je Hollywood složio, pa gdje ste bili do sada? Genijalno!“ Prije tri godine, u početku, su postajale dvije a cappella grupe i saznali su jedni za druge, našli se jednu subotu, počeli pjevati i odlučili se spojiti - svi su sa Sveučilišta u Zadru, ali svi imaju različiti smjer. Rade obrade poznatih pjesama. U ovom sastavu pjevaju 4 mjeseca.

Superbake su članice kluba umirovljenika iz Karlovca. Supertalent su vidjele kao priliku mladima pokažu da se vježba i kada se ode u mirovinu te da se i tada može puno družiti i dobro zabavljati. Jedna od bakica čak je izvela i stoj na glavi. ' Ako ćete negdje za neki nastup imati mjesta ja bi se rado priključio. Ovo je jedna od boljih plesnih točaka koje sam vidio', zaključio je Mario. Bake su osvojila 3 DA i 1 NE.

Romano Dautanac je član skupine glumaca i glazbenika 'Kućni teatar Škripzikl' koji se bave izvedbom i istraživanjem neverbalnog teatra. Svoje predstave zasnivaju na glazbi iz vlastite produkcije, koja je pak sastavljena od raznih zvukova pucketanja i škripanja. Glumci na tu glazbu izvode grotesknu pantomimu predstavljajući priče koje su s jedne strane posveta vodvilju i nijemim filmovima s početka 20. stoljeća, a s druge počivaju na nadrealizmu, znanstvenoj fantastici i crnom humoru. Svi nabrojeni elementi u konačnici daju svojevrsni mjuzikl. Odatle im i naziv pod kojim istupaju: glazba od škripanja + mjuzikl = škripzikl. Osvojio je 4 DA.

Stjepan Magdić ima 8 godina i do sada je osvojio 1. mjesto na međunarodnom natjecanju u Italiji (2013.) te još jedno 1. mjesto u nagradi Baby kategorija u Puli (2014.). Igra nogomet i izvrstan je u školi. On svira harmoniku. Iz siromašne je obitelji, a tata je kazao kako krpaju kraj s krajem. Stjepan svira na harmonici staroj gotovo pola stoljeća, loše je kvalitete i ne može odsvirati sve što bi želio. Najdraže pjesme su mu mađarski čardaš, finska polka i mali virtuoz. 'Ja sam se zaljubila malo moram ti reći', kazala je Danijela. Stjepan je, naravno osvojio 4 DA.

Noureddine Sayeh je Tunižanin koji se zbog ljubavi preselio u Hrvatsku gdje se i oženio Hrvaticom. On i supruga upoznali su se preko facebooka. On je iznenađen Hrvatskom jer svi pitaju zašto je tako veseo, a nema novaca niti posao. Njegovi nisu prihvatili nju pa su morali doseliti ovamo. Ljudi su mu se ismijavali u Tunisu zbog njegovog plesa i govorili da je retardiran. Povrijeđen je jer mu supruga mora davati džeparac, nije na to navikao kao muško. On je musliman, ali zbog ljubavi je pristao doći živjeti ovdje. Trenirao je tae kwon do, rođen s talentom, učio sve preko interneta. Pjeva arapske pjesme i na francuskom. Kada ga je supruga prvi put vidjela kako pleše, znala je da mora na ovaj show. Osvojio je 4 DA.

Đulijeta Govekar za sebe kaže da je slobodna umjetnica, te da kameleon s 1000 lica, a nijedno nikad nije isto. Vječito je kreacija nečeg novog, i faktor iznenađenja! Honorarna je stručna suradnica (u referadi), ali joj je primarno vođenje domaćinstva i malog seoskog gospodarstva u Velikom Trojstvu nadomak Bjelovara, a u sjećanje na baku uzela si je umjetničko ime: Đulijeta Govekar jer je baka bila Govekar (Albanka). Voli se mijenjati. 'Ja ne moram imati pjevački talent, ja se tamo isfuravam, sve sam tamo, od Severine, Rozge, Amy Winehouse. Uopće mi nije važno pjevanje, samo želim da publika reagira na moje pjevanje' rekla je Đulijeta i osvojila 4 NE.

Aryan Ivanković vikendima radi trikove ispred kafića i zabavlja ljude jer kaže da mu to predstavlja zadovoljstvo i ne radi to zbog nikakvih novaca. Radi isključivo izbliza, karte, novci, loptice, predviđanja,... Nastupa na eventima za privatne firme. Stage show, manipulacija s bocama, rezanje jakne. Tek se tri godine bavi time aktivno. Iluzijom se bavi jer voli zabavljati ljude. Jer probudi emociju smijeha. Dobio je 4 DA.

Celeste de Moriae je s 15 godina počela sa svojim rock bendom pjevati i nastupati. Burlesque joj je uvijek bila velika ljubav. Muzika i umjetnost, sastaviti act, napraviti svoj kostim, naći muziku, napraviti svoj headdress i accessories za nastupe.... Celseste nastoji živjeti umjetnost, uživati u tome što radi. 'Celeste, što da vam kažem, meni je ovo bilo zabavno, mislim da sve ima nekog šarma. Oni koji poznaju burlesku, ne bi im trebalo biti ništa šokantno. Mislim da ste se potrudili oko točke, oko svog vizualnog identiteta!', kazao je Mislav. Dobila je 2 DA i 2 NE.

Nikako ne zaboravite na BESPLATNU SUPERTALENT APLIKACIJU o kojoj sve možete saznati OVDJE.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Pratite Supertalent na Vip TV-u svake nedjelje od 20 h.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene