Kakve izvedbe!!!

Prelijepa Polina i brutalno dobri Barhazard oduševili u Supertalentu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam najopsežniji članak o najgledanijem projektu. Na jednom mjestu donosimo sve nastupe.

Završena je i četvrta epizoda najpopularnijeg talent showa u svijetu - 'Supertalenta'. Dosad smo upoznali brojne sjajne talente, a ovog puta bilo ih je zaista napretek!

Pogledaj i ovo showbuzz MORATE POGLEDATI Virtuoz na staroj harmonici, zlatna ulaznica... BAŠ DIRLJIVO

Show je ovog puta otvorio Vedran Mrkšić iz Bijelog Brda. 26-godišnjak inače se bavi kuhanjem i slastičarstvom, a volio bi, kaže, pronaći bend. Sam je naučio svirati gitaru, a već je u jednom bendu bio, no izbačen je jer su članovi smatrali da Vedran traži slavu samo za sebe. Kazao je da je svirao pred malo 'žešćom ekipom', u kafićima. Od tate je naslijedio glazbeno iskustvo, a pred žirije se predstavio singlom 'Za ljubav treba imat dušu'. Unatoč svojim plavim očima, od žirija je dobio 4 NE!

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#ReneBitorajac kao duh! To bi bio pravi #SupertalentHR!

ZLATNI BUZZER!!! Nakon četiri NE, uslijedio je Tibor Matejčić, 12-godišnji dječak koji se bavi magijom. Kazao je prije točke da je pripremio jednu veliku iluziju, kakvu do sad nije izvelo dijete. Nadimak 'Zrno bibera' dala mu je učiteljica u prvom osnovne, zato što je bio malen kao zrnom, ali ljut kao biber. S njim nastupa i njegova sestra, koja je otkrila da Tibor šarmira cure svojim trikovima. Dječak je vještine naučio od svog tate, također mađioničara! Na nastup je dugo pripremao, a nakon spektaklularnog nastupa Danijela Martinović stisnula je ZLATNI GUMB! 'Pripremi nam nešto najbolje ikada', rekla mu je pjevačica! Dobili smo tako trećeg polufinalista Supertalenta!

 

#DanijelaMartinović je stisnula zlatni gumb i 'najmlađi iluzionist na svijetu' - #ZrnoBibera odlazi u polufinale #SupertalentHR! :) >> http://bit.ly/SUPERTALENT_EMISIJA4

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Funkadelik su svojim nastupom donekle podijelili žiri. Plesna škola iz Zagreba može se pohvaliti i titulom državnih prvaka u hip hopu. Koreograf Alen Sesartić u Hrvatskoj radi koreografije poznatim pjevačima, a izborio se i za uži krug na audiciji za plesače Lady Gage. I dok Mislav Čavajda smatra da je grupa pokazala dosta potencijala, Martina im je poručila: 'Ja vam danas nikako ne mogu dati da, od mene imate jedan zasluženi ne'! Funkadelik su tako prošli dalje sa tri DA i jednim NE!

 

Funkadelik Dance School "battlaju" s našim #SupertalentHR žirijem za prolazak dalje! Ajmo, ekipa! :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Još jedna plesna točka! Hip Hop House, plesni studio iz Zagreba, pokazao je koreografiju koja ilustrira borbu sa samim sobom. 'Ne mogu pobjeći od toga da sam od vas osjetio neku energiju', rekao im je Mislav po završetku nastupa. Martina im je odlučila dati 'ne', ali bila je sigurna da će ići dalje unatoč njezinoj odluci. Hip Hop House cijene komentare žirija, te će se, kažu, truditi da ih usvoje i napreduju! Dobili su 3 DA i jedno NE.

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#SupertalentHR Poruku i energiju koju šalje Hip Hop House primili smo svi! Osjećate li je i vi? :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

  Još jedna plesna grupa dolazi iz Zagreba. Pod nazivom Brutala okupila se ekipA koja kombinira suvremeni ples i breaking. 'Ima nešto jako posebno u vama, jako odskačete od svih plesnih skupina koje smo imali dosad, bravo', rekao im je Mislav. Jednako oduševljena bila je i Danijela, koja se pita kako dosad nije znala da ovakvi plesači postoje. Jasno - dobili su četiri DA.

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

U jakoj konkurenciji plesača ove sezone u #SupertalentHR, #DanijelaMartinović nije ni znala da postoje ovako #Brutala plesači, a vi? :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Iako ima svega 16 godina, Mihael Prelac iz Poreča obožava automobile i motore. Iako još nema vozačku dozvolu, zaljubljen je u automobile i zvukove istih. Najveća mu je to strast, pa imitira zvukove automobila. Asistirali su mu pri izvođenju točke i Igor i Rene. Oduševio je žiri, pa mu je Martina poručila da može ići natrag u Poreč i pohvaliti se sa 4 DA!

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#MihealPrelac ima samo 15 godina, vozi bez vozačke i bez automobila i najbrži je #SupertalentHR večeras!

Slavonska duša potpuno je obuzela žiri, a posebno Marija Petrekovića. Bećarci su se okupili pod nazivom 'Slavonska duša', a djeluju dvije godine. Žele sačuvati etno kulturu! Glavni vokal Siniša Poljak izrađuje i tambure. 'Sve se pjeva iz glave, što vidiš, to pjevaš', kazao je Poljak. I zaista, imali su što reći! 'Oj koliko je u žiriju cura, najbolja je od Marija frizura'! Osim toga, imali su jedan bećarac i za Supertalent: 'Supertalent emisija prava, tko ju gleda ne boli ga glava'! Petreković je imao sprema odgovor: 'Slušali smo mi sad tvoj bećarac, dođi bliže, dat ću ti džeparac', opjevao je Mario, a potom bećarcu zalijepio stotku na čelo! Dobili su 4 DA!

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

Očekivali smo da će kandidati podmićivati naš #SupertalentHR žiri, a ne oni njih!

Iz Pule stiže Frane Meden, koji se bavi fizičkim kazalištem. 32-godišnjak radi pantomimu za veliku djecu i odrasle, jer mali ne shvaćaju apstrakte pokrete! Ovo mu je drugi dolazak u Supertalent. Godinu dana je boravio u Francuskoj, gdje je pohađao školu za pokret. 'Mene si jednostavno osvojio, tom nevjerojatnom gipkošću tijela i koordinacijom pokreta, zadržao si mi koncetraciju i fokus na sebi', rekla je Martina. Dobio je četiri DA.

 

Večeras smo vidjeli svašta pa i prvu #SupertalentHR prosidbu! #FraneMeden zaprosio je medenu #DanijeluMartinović, simpatično zar ne? :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Svestrani Ante Relja dolazi iz Splita i bavi se beatboxom, koji ga je počeo zanimati 2010. godine. Ovaj 21-godišnji student povijesti i zemljopisa učio je putem interneta beatbox. Smatra da svojim ustima može doći do vrha i postati novi Supertalent. Nastup je posvetio svom djedu, koji je umro dan prije audicije. Zbog sprovoda, nitko ga nije mogao doći podržati. Nije želio odustati jer se mjesecima pripremao za nastup. Na cijelu priču, Danijela se rasplakala. 'Vjeruj mi, tvoj dida je sigurni ponosan na tebe', poručila je Danijela mladiću. Potom mu je žiri udijelio četiri DA.

 
#Supertalent - 03.04.2016.

#AnteRelja ne budi tužan, tvoj djed bi sigurno bio ponosan na tebe. Nas je tvoj #SupertalentHR oduševio! :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Prelijepa Polina Mytko rođena je u Rusiji, i bavi se trbušnim plesom. U Zagrebu živi tri godine i studira matematiku na PMF-u. Ovoj ljepotici nitko ne vjeruje da studira upravo to, i svima se sviđa kako pleše. 'Ti meni izgledaš kao morska sirena koja zna trbušni ples, glas mi drhti', rekao joj je Petreković. 'Svašta nas tu još očekuje i jedva čekam', dodala je Martina. Oduševila je Polina i ostatak žirija, pa je dobila četiri DA.

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#SupertalentHR Žiri se slaže da je #PolinaMytko zaista prelijepa! Što vi kažete? :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Umirovljenik Mirko Mićo Projić dolazi iz Trilja, a bavi se govorom unatrag! Triljanin je našao način da se zabavi u mirovini, a kaže da govorom unatrag zabavlja unuke u Splitu i djecu u Trilju. Jednom je, kaže, pobijedio računalo, koje ga nije moglo pratiti. Žiri nije bio impresioniran pa je Mirko dobio četiri NE.

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#SupertalentHR Brzo pročitajte ovu riječ: TNELATREPUS? :D Usudite se izazvati talent #MićoProjić!

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Preslatka Jelena Vranjić došla je iz Posušja pokazati svoj talent. Bavi se solo cheerleadingom, a kapetanica je kadetske postave u svojoj školi, gdje trenira godinu dana. Prošle godine Jelena i njezina ekipa osvojili su prvo mjestu u kampu Cheerleadinga u BiH. 'Dakle, ti si najbolja cheerleadersica koju sam ja u životu vidjela', rekla joj je poslije nastupa Danijela. Martina je Jeleni poručila da je veliko sunce! Dobila je četiri DA.

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#SupertalentHR Palac

Velika inspiracija je životna priča Marine Škof, 23-godišnja upravna
referentica iz Zagreba
. Bavi se hula hoopom, uz pomoć kojeg se nosila sa teškom dijagnozom. Naime, Marina se već sedam godina bori sa miastenijom gravitis, autoimunom bolesti koja joj je zahvatila mišiće lica. Hula hoop predstavlja za nju svojevrsnu meditaciju. 'Hoop mi je maknuo granice koje sam si sama postavila, a zapravo ih nije ni bilo', rekla je Marina. 'Iskreno, ne znam jeli hoopanje tvoj supertalent, ali tvoja pojava i tvoja priča veće su od bilo kojeg Supertalenta. Meni je večeras pogled na tebe uljepšao dan', rekla je Martina. Škof je dobila četiri DA.

 

#MarinaŠkof je dokaz da se snagom volje mogu činiti čuda! To je pravi #SupertalentHR duh! :)

Posted by SUPERTALENT on 3. travnja 2016

Večeras su večer zatvorili Barhazad! Bave se streetworkoutom, a iako imaju voditeljicu, u grupi nastupa osam dečkiju. Pokazali su, ne samo vježbanje, već i priču kroz koreografiju! 'Vi možete biti uzor mladim ljudima da se bave streetworkoutom', kazala im je Danijela. Oduševljenje je dijelio i Mario. 'Mi trebao ovakvu točku', zaključio je! Barhazad su dobili četiri DA!

 
#SupertalentHR - 03.04.2016.

#SupertalentHR Cure oprez - vrući sadržaj! :) Sad nam recite: Street Brothers ili BarHazard?

 Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr! Propuštene epizode pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene