Lana i Vicky isto u finalu

MALCI RAZVALILI Osvojili su vaša srca

Babe bez kočnica Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Babe bez kočnica Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Babe bez kočnica Supertalent (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Idući Supertalent, po prvi puta u Hrvatsku, dolazi nam umjetnica Kseniya Simonova, pobjednica ukrajinskog Supertalenta. Bit će to još jedan show za pamćenje.

Show je krenuo. Jedva smo dočekali prvu polufinalnu večer. D&D Balance, odnosno Dario Zvornik i Danijela Vrhovski ljubavni su akrobatski duo. Upoznali su se na trčanju, a rade acrobalance. Smatraju da je treniranje u parovima prednost jer se uvijek imate na koga osloniti, netko vas uvijek može motivirati. Danas su odradili točku koja se uglavnom odvijala u zraku, a u kostimima gusara svih su oduševili. Danijela smatra da su odlični, ali da ima prostora za još oduševljenja. Martina nije skrivala oduševljenje te kazala kako upravo takav spektakl očekuje cijelu večer.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatni talenti Trinaestogodišnji Luka i razbacani Tomy raspametili publiku i žiri

Malci su s lakoćom svih osvojili. Leon i Lukas plešu breakdance. Leon (7) dolazi iz Dugog sela i pleše već dvije i pol godine, dok Lukas (10) dolazi iz Markuševca i plesom se bavi 4 godine. Njihova kombinacija gimnastike i breakinga dobitna je kombinacija, a Leon je, kako kaže, najmlađi na svijetu koji može napraviti helikopter. Izveli su točku 'Opet Adele' koja je bila zahtjevna koreografija, a na kraju su izveli i malo iznenađenje. Leonov brat Roko je zaplesao s Malcima. 'Rijetko ostajem bez teksta, ali ovo mi de godilo drugi put' kazala je Martina te nadodala da su dečki jako vrijedni i da su bili sjajni. Oni su osvojili najveći broj vaših glasova! Oni su prvi finalisti.

Miguel Concha Carrasco iza sebe ima brojna TV iskustva, a nastupao je diljem Europe. Profesor je kineziologije, a hobi mu je sport. Hrvatski ne zna, a u Lijepu našu došao je zbog ljubavi. Michael Jackson njegova je vječna inspiracija pa je tako i ovaj put plesao na njegove pjesme. Mislav Čavajda oduševljen je kako Miguel inspirira svojom imitacijom. S njime se složio i ostatak žirija.

Lana Kovačić i njezin pas Vicky treniraju već godinu i pol, ali za osvajanje žirija trebalo im je tek nekoliko minuta. Simpatičan ljubimac zna stotinjak trikova. Ovaj su nas put oduševili kompliciranom koreografijom s rekvizitima. Audicija je očito bila samo uvod u ono što njih dvoje mogu. Lana i Vicky još su jednom pokazali da ljubav između čovjeka i psa može biti golema. Vicky je imala malu tremu, ali to nije umanjilo oduševljenje publike i žirija. 'Dirnuta sam i ganuta', kazala je Martina koju je ova točka dirnula.'Čini mi se da je tajna u vašem odnosu koji imate. Odlično se razumijete', zaključio je Mislav. Lana i psić također je ušla u finale.

Šesnaestogodišnja Beta Sudar osim ljubavi prema glazbi, bavi se i nogometom. Majka ju je prijavila na Supertalent, a počela je slučajno pjevati na školskoj audicji i od tada se zaljubila u glazbu. Iza sebe ima i brojne nagrade na pjevačkim natjecanjima. Danas je otpjevala pjesmu Jessie J – Bang Bang i naravno - oduševila. 'Ovo je izgledalo fenomenalno', kazao je Mario te nadodao da je nastup bio bezobrazno dobar. Martina je zatražila da joj donesu mobitel kako bi mogla glasati za Betu.

Babe bez kočnica su grupa koju čine sedam veselih umirovljenica. Zajedno imaju 528 godina. Najmlađa ima 55, a najstarija 74 godne. Sve skupa vole aerobik, planinarenje, ali i čuvanje djece. Prijavile su se jer smatraju da život u mirovini ne prestaje. Otplesale su na pjesmu 'New York, New York'. Nakon koketiranja jedne, u ples su se uključile i sve ostale umirovljenice, a u dobrom plesu pomogli su im i seksi frajeri. Martina im je dala X. 'U Osijeku ste bile bez kočnica s odličnom energijom. Današnja kostimografija nije bila potrebna, a dečki su djelomično izvukli vaš nastup', kazala je Martina. Danijela je nadodala da je sretna što Babe bez kočnica razbijaju predrasude.

Dos Guitarras duo je koji čine Toni Mandašić i Grgur Špančić, a većinom sviraju pop obrade. Prijatelji su godinama, ali zajedno sviraju tek nešto više od pola godina.  Bili su u strahu jer nemaju previše televizijskog iskustva, ali ipak bili su zadovoljni svojim nastupom. 'Čini mi se da je ovo bilo malo flah', kazao je Mislav koji smatra da su bolji bili na audiciji. S njime su se složili i drugi članovi žirija. 

Hip Hop House je plesni studio koji postoji šest godina, a rade sa svim uzrastima i teže različitim plesnim stilovima. Najviše vole kreirati ples bez cilja. Nisu komercijalni i baš zato su se prijavili kako bi druge bolje upoznali sa svojim radom. Večeras su odradile koreografiju o gubljenju vrijednosti u današnjem svijetu. Iako svi žele moć, one su tu da podsjete da i mali čovjek ima pravo glasa. 'Jako sam sretna što imate tako divnu energiju. Bilo je savršeno', kazala je Danijela.

Michael Prelac pravi je mali genijalac. Petnaestogodišnjak od malena voli imitirati, a automobile posebno voli pa tako poznaje cijeli spektar zvukova automobila. Automobili i motori njegova su najveća strast. Danas nam je pokazao kako zvuči automobilska industrija kroz povijest. Sve to bez rekvizita. Mislav mu je stisnuo X. 'Meni je ovo bilo malo predugačko', zaključio je Mario.

Circo Art je udruga koja se bavi scenskom umjetnošću – kombiniraju ples s cirkuskom tehnikom. Njihov cilj je da potiču, promiču i razvijaju modernu scensku umjetnost. Danas su ispričali umjetničku priču o tome kako čovjek uništava svijet oko sebe. Bila je to priča koja je oduševila. 'Meni je ovo najbolja točka večeras' zaključio je Mario, a Danijela nadodala 'hvala vam na ovom iskustvu'.

Idući Supertalent, po prvi puta u Hrvatsku, dolazi nam umjetnica Kseniya Simonova, pobjednica ukrajinskog Supertalenta. Bit će to još jedan show za pamćenje.

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Suertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene