Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donosimo prve reakcije Antonije Dore Pleško.


Na pozornicu Supertalenta došla je kao pratnja prijateljici Loreni. Produkcija Supertalenta, u suradnji s njezinom majkom, priredila joj je iznenađenje koje će Antonia Dora Pleško pamtiti cijeli život.

Vezani članci Frano Ridjan Trebalo mu je dugo da razmisli, ali neostvarena želja Frane Ridjana dobro će vas nasmijati Cota G4 (Foto: Nova TV) Oduševljavali su gledatelje Supertalenta, a sad nastupaju bez prestanka: "Puno je interesa, suradnji"

Iako Antoniji ovo nije prvi put na pozornici pred žirijem, za talentiranu 19-godišnjakinju iz Splita, iznenađenje koje su joj pripremili producenti showa bio je trenutak koji ju je u potpunosti dirnuo. Za sudjelovanje u showu nije se prijavila, već je na nagovor voditeljskog para, Igora i Renea, nepripremljena stala na pozornicu, otpjevala pjesmu ''At last'' Ette James i svojim talentom osvojila i publiku i žiri. Ova izvedba osigurala joj je i mjesto u polufinalu Supertalenta, a pritiskom na zlatni gumb, tu ulaznicu joj je priskrbila Maja Šuput.

„Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent“, rekla je članica žirija Martina Tomčić.

„Ono što je meni bilo jasno odmah u prve tri sekunde su tvoji prsti. Kada si to napravila, onda sam znao da si sigurno spremna i da će biti odlično“, opisao je njezin nastup Davor Bilman.

Antonia Dora Pleško, još je kao djevojčica nastupala u finalu prve sezone Supertalenta. Bilo je to prije osam godina, a tada ju je žiri opisao kao „čudo od djeteta“.

Prve reakcije i dojmove Antonie Dore Pleško donosi Huawei Hrvatska putem Huawei P10. Antonia još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo, ali sigurna je da će pjevanje i dalje biti dio njezinog života pa je memorija našeg Huaweia danas bogatija za još jednu talentiranu osobu.

Cijeli nastup i dirljive trenutke s prijateljicom Lorenom, 15-godišnjom natjecateljicom, pogledajte na službenim stranicama Supertalenta.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".