Supertalent je ove godine iznjedrio sjajne talente. U talentiranu skupinu svakako pripadaju i djevojke iz Ritam zone, koje su oduševile žiri svojim plesnim talentom.

Galerija


U ovotjednoj epizodi Supertalenta finale su izborili izvrsni Emil i Matea, a kao drugoplasirane završile su cure iz plesne skupine Ritam zona. Oduševljenje nakon prolaska nisu krile. "Presretne smo, ovo je jedno predivno iskustvo i uopće nismo očekivale da ćemo proći. Stvarno nam je užasno drago, užasno smo se dugo pripremale i neizmjerno smo sretne", kaže "glasnogovornica" Ritam zone.

Vezani članci Supertalent (FOTO: Anamaria Batur) Ovo su megavesele čestitke! Pogledajte video koji će vam uljepšati Božić Slika nije dostupna Kakvi virtuozi! Ljubavni par rasturio: "Znamo se i posvađati, u vezi smo"

"Trenirale smo svaki dan, po tri-četiri sata, zanemarile smo čak i školu i išle smo samo na treninge. Profesori su izlazili u susret i davalie smo im ispričnice. Dopuštali su nam treninge", dodala je djevojka. A što je pisalo na ispričnici? "Pisalo je da prisustvujemo jednom televizijskom showu i da se moramo pripremiti. Podržavali su nas i danas nas gledaju i glasali su za nas", zaključile su cure. Veliko zadovoljstvo pričinila im je i činjenica da su mogle pisati ispričnice bez grižnje savjesti. Što su još cure otkrile, pogledajte u prilogu Showbuzza.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.

Supertalent Ritam zona
Emil i Matea, Ritam zona (FOTO: PR)