Ne teži popularnosti

Milan može što Modrić ne može: "Ovo mi nije mamac za žene"

Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) +0 Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) Galerija

Milan Carević u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta predstavio se zavidnim nogometnim znanjem. Samo za Showbuzz otkriva kako je rasla ljubav prema lopti i kako obožavateljice reagiraju na trikove.

Milan Carević mladić je iz Splita koji se u trećoj polufinalnoj emisiji Supertalenta predstavio odličnim nogometnim trikovima i akrobacijama. Brzo je osvojio srca brojnih obožavateljica, no smatra kako je, za razliku od lopte, ipak zlato najbolji rekvizit kojim se može osvojiti žena. "Kažu da su zlato i nakit najbolji prijatelji jedne žene, ali ipak mislim da žene vole nogometaše", kaže Milan.

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Milan je veoma vješt s loptom i nedvojbeno je da žene padaju na to. "Kad treniram, uglavnom treniram sam, tako da me rijetko tko vidi. Samim tim nisam baš eksponiran široj javnosti", dodaje. Međutim, nakon nastupa na Supertalentu stvari su se ipak malo promijenile. "Djevojke koje me već znaju, bilo rodbina ili prijateljice, veoma su ugodno iznenađene, nisu mogle vjerovati da su me vidjele na televiziji. Mnogo djevojaka zna da se dugo godina bavim ovime pa kao da su očekivale da će me kad-tad vidjeti na nekom natjecanju", rekao je Milan.

Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur)

Njegova popularnost porasla je i na društvenim mrežama iako je Milan skroman mladić koji trikove s loptom radi isključivo iz vlastitog zadovoljstva. "Vidio sam na Facebook-stranici Supertalenta da je moj video dosta popularan i to mi je jako drago, no osobno se nisam previše trudio promovirati sam sebe. Ovo radim jer to volim, na svoj profil znam objaviti par videa i to je sve", dodaje. Ovo mu, kako kaže, ipak nije mamac za žene. "Moje vještine su više mamac za medijsku pozornost kako bi me možda neke kompanije prepoznale i pozvale na nastup", kaže Milan. No, bilo kako bilo, Milan ipak može ono što ne može čak ni Luka Modrić. "Smatram da Modrić ne može izvesti ništa od ovoga što ja radim. U freestyleu sam sigurno bolji, a u nogometu se još nismo natjecali", kaže Milan kroz smijeh.

Milan ipak nije otišao u smjeru nogometa, trikovi s loptom naprosto su postali njegova ljubav. "Nije mi trebalo 10 igrača i točno vrijeme i mjesto za igranje nogometa, mogao sam trikove izvoditi kad god želim, bilo kada i bilo gdje. To mi je postalo puno lakše i tako sam s godinama otišao više u smjeru freestylea, a maknuo se od nogometa", zaključio je mladić. Iako nije prošao u finale, svoje vještine Milan će razvijati dok god ima snagu, volju i izdržljivost. Za sve obožavateljice jedno je sigurno, Milan može što Modrić ne može i ponekad zlato ipak nije ni potrebno. Dovoljna je lopta. Više pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur) Milan Carević (FOTO: Anamarija Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene