Mia Mrđenović za polufinale Supertalenta pripremila je posebnu točku. Djevojka koja se bavi contact jugglingom ispričala je kolika je moć njene kugle te zašto ima potrebu često odlaziti u šumu gdje nema signala.

Galerija


Mlada djevojka Mia Mrđenović bavi se contact jugglingom, a nastup sa kuglom na audiciji Supertalenta hipnotizirao je mnoge. Za polufinale izabrala je još posebniju točku, umjesto jedne kugle imala ih je šest. Njene vještine s kuglom djeluju veoma mistično. "Kugla ima moć rolati se po rukama, ona zapravo sama odabere kuda želi ići i napravi neki moćan i čaroban trik", ispričala nam je Mia.

Vezani članci Maja Šuput Od Maje Šuput svašta smo doživjeli, ali ovo je ipak neka nova dimenzija! Kako je to uopće pričvrstila na glavu? Fabijan Kovačević Ovaj mali bećar prije četiri godine ukrao je show u svatovima, a danas opet osvaja srca! Pogledajte kako je samo narastao!

Mia svojim tijelom prati putanju kugle ili kugla prati Mijine impulse. Tako Mia i kugla zapravo surađuju. No pitanje je može li se i koliko zaraditi i živjeti od kugle. "Zarađujem od žongliranja s kuglom, radim na ulici, ulične performanse. Uglavnom radim u nekim odijelima, sad za Advent radim u odijelu vilenjaka. Osim toga, ponekad radim na dječjim rođendanima ili na nekim predstavama", rekla je Mia. No kaže kako je u Hrvatskoj zapravo veoma teško živjeti od žongliranja.

Labud, Mia Mrđenović (FOTO: Pixsell, Anamaria Batur)
Mia Mrđenović (FOTO: Anamaria Batur)

"Bavim se i nutricionizmom, dosta proučavam prehranu pa mi je to dodatni izvor prihoda", kaže. Zanimljiva je činjenica da Mia često ima potrebu pobjeći od civilizacije. Tako odlazi u šumu gdje nema signala i vježba. "Volim prirodu i volim vježbati negdje gdje me nitko ne smeta. Ali isto volim vježbati u dvorani jer mi treba neki topli pod ili tepih kad je zimi hladno", rekla je. No Mia je imala i jednu nezgodu zbog koje također nije imala signala. "Slikala sam labudove i mobitel mi je pao u rijeku, a nisam imala novaca da kupim novi", kazala je. Nakon nastupa, Miju ljudi na ulici više prepoznaju pa će samim tim možda imati i više nastupa. "Nedostaje mi menadžerskih sposobnosti, treba mi zapravo jedan dobar menadžer da me promovira", zaključila je Mia. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.