Čudesni Matej

Vršnjaci ga obožavaju, a ''pala'' je i simpatija: "Svi se žele slikati sa mnom"

Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 2 Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 2 Showbuzz 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 1 Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 2 Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 3 Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 4 Matej Prpić (FOTO:PR) +0 Matej Prpić (FOTO:PR) Galerija

Matej Prpić svojim je nastupom na Supertalentu još jednom oduševio Hrvatsku. Za SHOWBUZZ je otkrio tko mu je najveći uzor.

Devetogodišnji Matej Prpić na pozornici Supertalenta naprosto je briljirao. Osvojio je srca mnogih, a postao omiljen i među djevojčicama u školi. Svojim nastupom još je jednom oduševio Hrvatsku, a i otkrio tko mu je najveći glazbeni uzor.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 1 Matej Prpić (Foto: Showbuzz) - 1 Foto: Showbuzz

Tako Matej veoma često bira pjesme Vinka Coce, a jasno je rekao i zašto. "Vinko Coce je najbolji, volim ga slušati", rekao je Matej. On kaže da mu je Coce ujedno i najveći glazbeni uzor. No, Matej jako voli i Tošu Proeskog. Matej ima devet godina pa je veoma zanimljivo što nije bio ni rođen kad je Toše bio popularan. "Čuo sam njegove pjesme, saznao sam da je poginuo i od tada mi se osobito sviđa, ali za mene je ipak bolji Vinko Coce, kaže Matej.

Matej Prpić (FOTO:PR) Matej Prpić (FOTO:PR)

Matej je nakon audicije postao veoma popularan i među vršnjacima u školi. "Djeca u školi prepoznaju da sam bio u Supertalentu, žele se slikati sa mnom", kaže Matej. Osobito je postao popularan i među djevojčicama, a kaže kako već ima svoju posebnu simpatiju. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Matej Prpić (FOTO:PR) Matej Prpić (FOTO:PR)

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene