Mlada pjevačka nada Lorena Bućan samo za SHOWBUZZ.hr progovorila je o odnosu sa prijateljicom Antonijom Dorom Pleško.

Galerija


Lorena Bućan mlada je pjevačica koja je svojim audicijskim nastupom osvojila publiku i tako se plasirala u polufinale Supertalenta. Njena prijateljica Antonia Dora Pleško stigla je kao Lorenina podrška, no uskoro je zapjevala na pozornici i zaradila zlatni gumb. Mnogi smatraju kako je među prijateljicama tada zavladalo rivalstvo, no Lorena za SHOWBUZZ.hr kaže kako jedna drugoj nisu konkurencija.

Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan (FOTO: Anamarija Batur)
Lorena Bućan (FOTO: Anamaria Batur)

Vezani članci Antonia Dora Pleško Splićanka koju su nazivali čudom od djeteta progovorila o prijateljstvima na glazbenoj sceni: "Ima puno fejkera" Antonia Dora Pleško Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

"Nije mi bilo krivo što je Dora prošla u polufinale jer kad smo došle ovdje rekla mi je koliko joj nedostaje Supertalent i da bi htjela ponovno izaći na pozornicu budući da je sudjelovala u prvoj sezoni prije osam godina. Počela je plakati od sreće, a ja sam bila sretna zbog nje. Ni u jednom trenutku nisam osjećala ljutnju ili ljubomoru. Nema nikakvog rivalstva među nama", rekla je Lorena.

Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan (FOTO: Anamarija Batur)
Supertalent - Lorena Bućan (Foto: PR) Foto: PR

No, je li teško biti prijatelj s nekim s kim se natječeš za istu stvar? I jedna i druga imaju istu želju, a paralelno s tim su dobre prijateljice. "Njoj i meni nije teško, mi ne smatramo da se moramo boriti jedna protiv druge. Bilo bi lijepo da pobijedim, ali ovo je svakako za mene jedno lijepo iskustvo. Ona ga je već dobila, ali opet ga proživljava. Ne smatram da se natječem protiv nje, ovo radim kroz zabavu", dodala je Lorena.

Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan (FOTO: Anamarija Batur)
Supertalent - Lorena Bućan (Foto: PR) Foto: PR

I Dora i Lorena druže se s mnogim mladim ljudima koji su također glazbenici. Oni su možda upravo nova splitska generacija glazbenika koja bi mogla zamijeniti Zoricu Kondžu, Gibonnija, Jolu i Jelenu Rozgu. "Nemamo namjeru nikoga zamijeniti nego biti novi pjevači koji će slijediti svoje snove i raditi ono što najviše volimo", kaže Lorena. Lorena je, bez sumnje, dobila i veliku podršku, kako u rodnom Splitu, tako i u cijeloj Hrvatskoj. "Podršku sam najviše dobila od svoje obitelji i prijatelja, ali i škole i profesora. Negativnih komentara nije bilo, možda pokoji na društvenim mrežama, ali sve u svemu, bilo je više pozitivnih nego negativnih", zaključila je Lorena.

Tako je Antonia Dora Pleško ostala bez prijateljice u finalu. U borbu po titulu bit će joj možda nešto lakše poći, no najvažnije je da su ona i Lorena prijateljice unatoč konkurenciji u kojoj su do neki dan bile.

Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.