Preslatki Gabrijel iz Supertalenta

Maju je i rasplakao, a nama opet zapjevao: "Ah, još uvijek imam tremu! Ali želim puniti arene"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Preslatki tremaš Gabrijel Rodić osvojio je srca žirija i publike u Supertalentu. U jednom trenutku trema ga je savladala.

Preslatki Gabrijel Rodić osvojio je žiri Supertalenta svojim nastupom, tijekom kojeg ga je u jednom trenutku savladala trema. Tad mu je pomogao Janko Popović Volarić pa je Gabrijel prekrasnim glasom izveo pjesmu do kraja. Nakon što je cijela Hrvatska upoznala dječaka i suosjećala s njim, donosimo vam intervju koji je Gabrijel dao za DNEVNIK.hr. Otkrio nam je što se sve promijenilo u ovih nekoliko dana otkako je postao prava mala zvijezda.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

"Popularniji sam u školi, svi su mi govorili da je super i rekli da će navijati za mene", tvrdi dječak. Autograme ga nitko nije tražio, no za fotografiju ga je zamolio vlasnik jednog bjelovarskog kafića. Tamo se, kaže Gabrijel, u nedjelju i gledao Supertalent te se za njega navijalo. A osjeća li se Gabrijel kao zvijezda? "Pa da, evo naprimjer, kad je završio Supertalent na Instagramu su me svi počeli dodavati. Imao sam stotinjak, a onda sam došao do osamsto i nešto pratitelja. Slike mi imaju preko tisuću lajkova. Nisam često na Facebooku, ali na Instagramu da", priča ovaj simpatični dječak.

Glazbom se želi baviti u budućnosti, želi biti pjevač i puniti arene. Iako se malo posramio, povjerio nam je da više sluša cajke nego stranu glazbu, koju je prije češće slušao. Omiljenog izvođača ne može izdvojiti, no jednog dana želio bi se baviti tom vrstom glazbe. U obitelji Rodić pjevaju svi, a brat i sestre ga podržavaju i kažu da je bio super. Od uzbuđenja nakon Supertalenta Gabrijel jedva spava!

Omiljeni član žirija ovom dječaku je Martina Tomčić, iako ona slovi za najstrožu članicu. "Martina definitivno. Ona je najstroža, ali je najpametnija. U sve se razumije. I Maja Šuput, plakala je i njezin komentar mi se svidio, ali ipak Martina", izričit je Gabrijel. Osvrnuo se i na svoju tremu, koje se teško može rješiti: "Još uvijek imam tremu." A ima li mehanizme za opuštanje? "Možda onaj fidget spinner bi me trebao opustiti, ali se još više iznerviram", tvrdi Gabrijel. A ljubav? Curice ga ne zanimaju! "Ja nemam, ne želim, ali javljaju mi se želim li biti s nekim u vezi, no ne odgovaram ništa", zaključuje Rodić!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene