Raspametio mnoge

Od njega su tražile nemoguće: "Htjela je da dođem u njezinu sobu..."

Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 2 Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 2 Showbuzz 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 1 Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 2 Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 3 +0 Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) Galerija

Iluzionist Emir Samardžić mnoge je oduševio svojim nastupom u Supertalentu. Za SHOWBUZZ je otkrio kakve ponude dobiva te koga želi utjeloviti u budućnosti.

U petoj polufinalnoj emisiji Supertalenta iluzionist Emir Samardžić publiku je potpuno raspametio svojom točkom. Žiri osobito nije ostao ravnodušan pa je Emir dobio samo najbolje komentare. Iako nije izborio odlazak u finale, Emir hipnozom može učiniti nemoguće. Stoga mu nije strano utjeloviti brojne poznate osobe.

Pogledaj i ovo Emil i Mateja (FOTO: Anamaria Batur) Samozatajni i skromni Prvi intervju s pobjednicima Supertalenta: Emil i Mateja otkrili na što će potrošiti nagradu

"Dosad sam uglavnom birao poznate osobe poput Brada Pitta, Georga Clooneya i slično, no to su još glumci iz našeg vremena. Mislim da ću sad morati prijeći na neke modernije osobe, poput Justina Biebera. Dosad sam bio sve i svašta, ovisi od situacije", kaže Emir. No Emir je, kao što znamo, dobivao i čudne zahtjeve i ponude. Djevojka je od njega hražila da bude Johnny Depp. Emir kaže da je to bila veoma čudna i neobična situacija.

Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 1 Emir Samardžić (Foto: Showbuzz) - 1 Foto: Showbuzz

"Ta me djevojka kontaktirala putem Facebooka, pozvala me da dođem kod nje da ju hipnotiziram kako bi ona mislila da sam ja Johnny Depp. Napravila je popis poznatih osoba koje bi voljela doživjeti putem hipnoze. Svatko može interpretirati na svoj način, ali mislim da je jasno što je htjela. Htjela je da dođem u njezinu sobu i budem netko od njih. Taj zahtjev nisam ispunio, ali je zanimljivo što sve ljudima može pasti na pamet", rekao je Emir.

Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) Foto: PR

No pitanje je može li hipnoza ponekad biti problem ako čovjek, na primjer, ostane hipnotiziran. Emir kaže da čovjek zapravo ne može nikada ostati zarobljen u hipnozi. "Jednostavno, ako si dobar hipnotizer u smislu da znaš što radiš, ne postoji nikakva šansa da se bilo što loše dogodi", kaže. Emir je pojasnio kako postoji i više takozvanih nivoa hipnoze, odnosno hipnotičkih fenomena koji se postižu. "Kreće se od najjednostavnijeg, a to je katalepsija, odnosno nemogućnost pomjeranja udova. Zatim slijedi anestezija, točnije otklanjanje boli, pa amnezija odnosno zaboravljanje i naposljetku halucinacije. Ili vidiš ono što zapravo ne postoji ili ne vidiš ono što je ispred tebe, zaključio je Emir. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene