čeka blizance

Neustrašivi Dejan postaje otac: "Povući ću neke kočnice, ali se ne predajem"

Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) +0 Supertalent - Dejan Špoljar (Foto: PR) Galerija

Neustrašivi Dejan Špoljar nevjerojatnom akrobacijom na motoru zadivio je mnoge. Za SHOWBUZZ.hr priznao je kako ipak počinje strahovati za svoj život.

On je neustrašivi akrobat na motoru. Dejan Špoljar svojim je talentom zaslužio odlazak u polufinale Supertalenta, no finale ipak nije izborio. Ali on se ne predaje. Dok god može hodati, on će i vježbati. Svojom točkom zadivio je mnoge. Njegov talent iznimno je opasan, pa njegovim roditeljima sigurno nije lako, osobito sada kada ga gledaju i na televiziji.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur)

"Sad mi se čini da su oboje ponosni na mene, ali u početku je bilo problema. Tata je godinama govorio da je to zabava za bedake, a mama se bojala, ali me podržavala", rekao je Dejan. Supruga Matea vjerno ga je pratila u njegovim akrobacijama, ali mu se na polufinalnom nastupu nije pridružila. "Moja supruga nastupala je sa mnom nekih 10 godina, ali je nakon nastupa na audiciji saznala da je trudna pa sam ju za nastup morao zamijeniti sa dvije asistentice. U početku se i ona veoma bojala, ali sada za mene više ne strahuje. Ima puno povjerenja u mene i sve joj je poznato", ispričao nam je Dejan.

Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur) Dejan Špoljar (FOTO: Anamaria Batur)

No, mnogo puta su Dejanu rekli da je lud. "Pa tko bi to izbrojao? To je isto kao da me pitate koliko sam puta pao. Tu nema broja. Ali ja se ne bojim, ne znam što je strah. Iako sam se iskreno u zadnje vrijeme počeo bojati. Imam 36 godina i sve sam stariji i ozbiljniji. Bojim se padova i lomova jer je sad i supruga Matea trudna. Povući ću neke kočnice, ali ne predajem se", kaže. No, popularnost nakon nastupa ga nije promijenila. "Pa ja sam popularan već 10 godina, svi me znaju, nema gdje me nije bilo", zaključio je Dejan. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Supertalent - Dejan Špoljar (Foto: PR) Supertalent - Dejan Špoljar (Foto: PR) Foto: PR

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene