Angelo Švec preko noći je postao zvijezda. Njegov nastup u Supertalentu mnogima je zapeo za oko.

Galerija


Street workout umjetnik Angelo Švec zaludio je obožavateljice diljem Hrvatske nakon svog nastupa u Supertalentu. Iako mu je samo 14 godina Angelo je već sada pravi frajer. Nježniji spol zavodi svojim impresivnim talentom, ali i mišićima na kojima bi mu pozavidjeli i dvostruko stariji muškarci.

Vezani članci Labud, Mia Mrđenović (FOTO: Pixsell, Anamaria Batur) E moj labude! Zbog pernatog ljepotana Mia iz Supertalenta ostala bez mobitela Antonia Dora Pleško, Lorena Bućan (FOTO: Anamarija Batur) Antonia Dora Pleško ostala bez prijateljice u finalu: Je li teško bilo biti prijatelj u istoj borbi?

Nakon nastupa na audiciji Supertalenta njegov Instagram postao je bogatiji za čak 8.000 pratitelja. Danas ih broji nešto više od 14.000. Svjestan je Angelo svoje popularnosti no ona ga, kaže nam, nije promijenila. "Glavna sam faca, ali ne pravim se važan pred curama jer imam curu već 5 mjeseci", priznaje
Angelo za SHOWBUZZ.hr.

Angelo Švec (FOTO: Anamaria Batur)
Angelo Švec (FOTO: Anamaria Batur)

Poruke obožavateljica neprestano mu stižu u inbox. "Pišu mi da sam bio super, da radi mene gledaju show, čestitaju mi", kaže Angelo i otkriva da mu je djevojka zbog tih komentara pomalo ljubomorna. "Malo je ljubomorna, pregledava mi poruke na Instagramu, ali ja joj to dopustim", kaže Švec koji je preko noći postao zvijezda.

A to svakodnevno i osjeća na svojoj koži jer više ne može nezamijećeno proći ulicom. "Uvijek me prepoznaju, ali srame se prići. Bio sam nedavno u Vukovaru sa školom i neke su se cure htjele slikati, ali im je bilo neugodno pa su me cijelo vrijeme po skrivečki fotografirale", prisjeća se Angelo.

Angelo Švec (FOTO: Anamaria Batur)
Supertalent - Angelo Švec (Foto: PR) Foto: PR

Trikovima zavođenja, ali i onima vezanim uz street workout uče ga starija braća Matej i Danijel poznatiji i kao Street Brothers. Iako je najmlađi njihovu popularnost uskoro bi Angelo mogao nadmašiti. "Mateja prati manje ljudi, ali Danijel ima puno više pratitelja od mene, negdje oko 26 tisuća", kaže Angelo. Sigurni smo da ni njemu neće trebati još dugo da tu brojku i sam dosegne. Više pogledajte u videu SHOWBUZZ.hr-a.

Angelo Švec (FOTO: Anamaria Batur)
Angelo Švec (FOTO: Anamaria Batur)

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na novatv.hr.