Kada je krenula uzbudljiva serija Spartak, muškarci su masovno počeli odlaziti u teretanu u nadi kako će napokon imati tijelo iz snova.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Marin Ivanović Stoka (Foto: Instagram) Ponosni Stoka pohvalio se isklesanim tijelom svoje supruge: "Brijem da je jača od tebe" Slika nije dostupna Kakve mišiće samo ima: 'Treniram svaki dan!'

Serija koja je uzbudila sve strasti napokon se može gledati i kod nas na OYO servisu! Priča je to o najzloglasnijem buntovniku Republike oživljenom u seriji punoj eksplicitnih scena nasilja, borbi, orgija, strasti...

Vježba za Spartance

Ta kombinacija bila je dobitna za gledatelje diljem svijeta, te posebna motivacija za muškarce koji su počeli primjenjivati spartanski režim za vježbanje. Spartanci su povijesno poznati kao snažni ratnici, zato je bilo važno da glumci utjelove tu snagu. Proliveno je mnogo znoja i pomaknute su granice izdržljivosti.

'Skoro je sve, što god je Mark Twight (glavni trener) servirao, bilo toliko teško, da si poželio, da se nisi ni rodio - štoviše, toliko teško, da si poželio da se ni on nije rodio', rekao je u intervjuu za Men's Health glumac Gerry Bulter.

U početku se preporuča vježbanje tri puta tjedno s utezima. Radi se o kružnom treningu gdje se ponavlaj ista vježba po 60 sekundi. Između svake tjelovježbe odmara se dvije minute, i onda se sve još ponovi dva puta. Zatim pauza, i opet ponavljanje. U drugom krugu radi se druga serija vježbi, ali se ponavljanje udvostručuje. Vježbe su jednostavne ali intenzivne te sagorijevaju mnogo masnog tkiva koje se sigurno pretvara u mišiće.

Program '300' obuhvaća:

25 zgibova
50 dizanja sa 60 kilograma
50 sklekova
50 skokova na švedski sanduk (visine od 60 cm)
50 „brisača" na podu držači šipku od 60 kg
50 Kettlebell (16 kg) podići i potisnuti(između ponavljanja mora dotaknuti pod)
25 zgibova

Poznati magazin za muškarce čak je i osmislio 'The Spartacus Workouts' u kojem se trebaju pratiti određene vježbe koje se mogu personalizirati , kao i način prehrane kako bi svi mogli postignuti svoj cilj.

O seriji Spartak

Riječ je o hrabrom i senzualnom novom prikazu epskih vremena. Uzbudljive i napete akcijske scene prikazane u inovativnom stripovskom stilu u kombinaciji sa sofisticiranom i seksi dramom te zamršenim političkim spletkama.

Serija je u cijelosti snimljena u studijima na Novom Zelandu, a glumačku ekipu predvodi Andy Whitfield. Andy Whitfield je preminuo 11.09.2011. u dobi od 39 godina od posljedica Hodgkinove bolesti limfnih žlijezda. Glumcu je posvećena prva epizoda druge sezone serije, kada je na kraju odjavne špice stavljena njegova fotografija s potpisom 'Naš najveći junak'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook