Zaista se potrudio

UŽIVO joj se upucavao u eteru - Pogledajte kako!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

2Cellos su uoči svog nastupa u pulskoj Areni gostovali u eteru Antene Zagreb.

'Ne može ih se primiti ni za glavu, ni za rep. Osebujni su. Smiješni. Šarmantni. Kaotični. Sviđaju nam se baš takvi. Puno  se smiju. Fino se nadopunjuju. Ne čuči u svakom djetetu genijalac, ali u svakome genijalcu čuči dijete. E, to je ta rečenica. Svjesni su uspjeha, ali ga ne shvaćaju ozbiljno', ovim je riječima Ivana Mišerić opisala Stjepana Hausera i Luku Šulića poznatije kao 2Cellos koje je ugostila u svom showu 'Nedjeljni ručak na Anteni Zagreb'.

Pogledaj i ovo showbuzz 2Cellos u zraku Luka i Stjepan na nebu iznad Salzburga!

Voditeljica se čitava dva sata, koliko traje njen show, trudila 'obuzdati' svoje goste. To joj je uspjelo tek kad je Stjepana Hausera posjela za klavir. On joj je posvetio pjesmu Olivera Dragojevića 'Žuto lišće ljubavi', i dokazao kao mu je repertoar uistinu vrlo širok i šarolik.

'Jel' ti se itko ikad toliko upucavao u eteru kao ja?', pitao je Stjepan. Ivana je priznala da se do te mjere još nitko dosad nije trudio.

>> U prodaji dodatne ulaznice za 2Cellos u pulskoj Areni!

Pod dojmom ogromne energije kojom zrače i činjenica da baš svaku temu mogu  protumačiti kao nešto urnebesno smiješno Ivana je pitala: 'Smatrate li se normalnim dečkima?'.

Luka je priznao da sve teške i stresne situacije liječe smijehom i humorom, a Stjepan je rekao da sebe ne smatra pretjerano 'normalnom osobom'. 'Ja na primjer nikada nisam izašao van, na primjer u disco!', zaključio je da je to dovoljan razlog.

Poznati dvojac priznao joj je da žive svoj san no da ovim tempom neće doživjeti mirovinu.

'Dobili smo ono što smo tražili. Sad bi bilo nezahvalno žaliti se. To je naš život naša misija, dijeliti glazbi sa što više ljudi u svijetu. Želja nam je da što više nastupamo jer su nastupi uživo ono što najbolje radimo. Zato nemamo izbora, moramo što više putovati i svirati!'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene