Stjepan Hauser i Jelena Rozga prekinuli su prije godinu dana, a njega se otad povezivalo s raznim ljepoticama.

Galerija


Stjepan Hauser, osim po glazbenom talentu, poznat je po još nekoliko stvari.

Vezani članci Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser pohvalio se luksuznom vilom u Istri: "Šef se vratio doma" Rozga (Foto: Instagram) Ljubav ili marketing? Rozga podijelila romantičnu fotografiju u društvu muškarca s kojim je još nismo vidjeli

Jedna od njih svakako su ljubavna veza i zaruke s pjevačicom Jelenom Rozgom, a druga činjenica da nema problema s tim da svojim izjavama i istupima isprovocira javnost.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: PIXSELL)
Jelena Rozga i Stjepan Hauser (FOTO: PIXSELL)

A upravo je posljednjom objavom na Instagramu ponovno to učinio. Naime, Hauser je prije nešto manje od 24 sata objavio video na kojem pjeva s atraktivnom i misterioznom plavušom, ali ne bilo koju pjesmu.

Radi se o pjesmi "Oprosti mala" koju pjeva njegova bivša zaručnica. "Tražili ste, dobili ste! 'Oprosti Mala' od Rozge, uživajte", napisao je uz snimku.

I dok su neki hvalili njihovu izvedbu, drugi nisu imali riječi hvale za Stjepana zbog izbora pjesme. "Rozga žena svemir izumila za ovakve pokušaje od žena. Što se Stjepana tiče, šteta je kad jedan bezgraničan talent kojeg čovjek može slušati 24/7, praćen tako oku ugodnom pojavom na koju žene, a bo'me i muškarci maltene svršavaju, nikad ne prevaziđe fazu puberteta u potpunosti. Mislim si pa daj malo manira, malo poštovanja za nekoga s kim si nekada dijelio krevet - bezveze."

Neki su mu poručili kako je jadan, a drugi kako je očito da ju još uvijek nije prebolio, jer ju stalno spominje, a ona njega ne.

"Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju, te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti... Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju", oglasio se Stjepan ubrzo.

Stjepan i Jelena prekinuli su prije godinu dana, a njega se otad povezivalo s raznim ljepoticama među kojima je i bivša manekenka te voditeljica Fani Stipković.