Nakon što je raskinuo zaruke s Jelenom Rozgom, Stjepana Hausera povezivalo se s još jednom poznatom Hrvaticom.

Galerija


Stjepan je pravi zavodnik.

Vezani članci Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser napokon otkrio tko je prelijepa plavuša s kojom provodi vrijeme Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Hauser otpjevao Rozginu pjesmu, obožavatelji mu poručili da je jadan

Nakon što je raskinuo zaruke s pjevačicom Jelenom Rozgom, violončelista Stjepana Hausera povezivalo se s još jednom poznatom Hrvaticom, a radi se o bivšoj manekenki i voditeljici Fani Stipković.

Stjepan Hauser, Jelena Rozga (FOTO: Instagram)
Stjepan Hauser, Jelena Rozga (FOTO: Instagram)

S njom je prvo viđen na ispraćaju Olivera Dragojevića u Veloj Luci, a zatim i u rodnoj Istri na večeri u jednom restoranu. No čini se kako je Stjepan našao novu "zanimaciju", a to je ovoga puta jedna zanosna brineta.

Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram)
Fani Stipković Stjepan Hauser (Foto: Instagram)

Njezino ime je Lola Astanova, a radi se o atraktivnoj pijanistici s kojom već neko vrijeme surađuje. No njihova najnovija fotografija na Instagramu potaknula je glasine kako duo veže nešto više od prijateljstva i poslovne suradnje.

 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

"San Ivanjske noći", napisao je Stjepan i dodao dva srca ispod fotografije na kojoj se on i Lola grle i zaljubljeno gledaju.

Stjepan Hauser (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)
Stjepan Hauser (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL)

I na nedavnom koncertu u pulskoj Areni, Stjepan nije mogao skinuti ruke s lijepe Lole, no vezu nikada nije htio potvrditi. Dobar PR ili ovdje doista postoji nešto, pokazat će vrijeme.