Imamo dobitnike

Stižu 'Starci 2' - Još luđi i bezobrazniji od prethodnika!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Od četvrtka, 11. srpnja u domaća kina stiže nova komedija s Adamom Sandlerom u glavnoj ulozi! Radi se o urnebesnom nastavku hita iz 2010. godine – „Starci 2“.

Prvi nastavak 'Staraca' samo je u američkim kinima zaradio preko 160 milijuna dolara i postao veliki ljetni hit, a u ostatku svijeta utržio je preko 100 milijuna dolara tako da ukupni box-office „Staraca“ iznosi preko 270 milijuna dolara!

Pogledaj i ovo Adam Sandler - 2 Prave ljepotice Pogledajte kako izgledaju žena i kćeri jednog od najbogatijih glumaca na svijetu, ne pokazuje ih često, a supruga se zbog njega čak i preobratila!

'Starci 2' dolaze u hrvatska kina 11. srpnja. Continental film i Cineplexx kina daruju vam 5x2 kinoulaznice za kina u Zagrebu, Osijeku i Splitu za navedeni film. Na mail natjecaj@novatv.hr napišite nam zašto biste voljeli pogledati ovaj film.

A imamo i dobitnike:

Za Osijek:
Silvija Vidaković
Patricija Burazin

Za Zagreb:
Maja Vitez
Vanja Palić
Ivan Vlašić


Stoga nije ni čudno da su se Adam Sandler i njegova ekipa „starih tinejdžera“ – Kevin James, Chris Rock i David Spade – odlučili na snimanje drugog nastavka koji je još luđi i bezobrazniji od prethodnika.

Nakon što se sa svojom obitelji vratio u rodni gradić kako bi bio blizu prijatelja i njihove djece, Lenny (Sandler) vrlo brzo otkriva da ga ludorije neprestano prate; stari poznanici koji su ga tetošili dok je bio klinac još uvijek su tu, a gradić je ispunjen šizofreničnim vozačima autobusa, pijanim policajcima na skijama i nekim novim klincima kojima je jedini cilj svakoga dana dobro se s nekim potući...

Uz već spomenute glumce u „Starcima 2“ nastupaju Salma Hayek i Maria Bello, a u posebnoj ulozi pojavljuje se zvijezda „Sumrak“ sage Taylor Lautner! Film je režirao Dennis Dugan („Moja lažna žena“, „Zohan je zakon“, „Chuck sada možete poljubiti Larryja“), a scenarij za film napisali su Sandler, Tim Herlihy i Fred Wolf.

Film „Starci 2“ u hrvatska kina dolazi paralelno s ostatkom svijeta – 11. srpnja!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene