Pratite i na OYO

Stižu Zora dubrovačka i Stella! DOZNAJTE KADA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

TV premijere Zore dubrovačke i Stelle očekuju vas u nedjelju na Novoj TV

Dugo iščekivani naslovi iz produkcijske radionice Nove TV ove nedjelje dolaze na male ekrane! Dramska serija 'Zora dubrovačka' vodi nas u vrijeme kada je Dubrovnik bio pod opsadom, a prati živote dvoje mladih ljudi koji će zbog Domovinskog rata brže odrasti i sazrjeti.

Priča o ukradena mladost Mara i Judite gledatelje će podsjetiti na borbu za slobodu, ali i za ljubav. Glavne uloge tumače Barbara Bilić i Boris Ler, a tu su i prvak HNK Dragan Despot, Vanessa Radman, Ana Kvrgić, Alen Liverić, Ivana Horvat, Amar Bukvić, Jelena Perčin, Stefan Kapičić, Mirna Medaković i mnogi drugi.

Pogledaj i ovo showbuzz Od 20 sati Stella i Zora dubrovačka - Od nedjelje na Novoj TV!


>> O čaroliji Stelle: Glazbene producentice Martina Tomčić i Ivana Husar!

 

  Odmah nakon 'Zore dubrovačke' gledatelje očekuje prava glazbeno dramska poslastica 'Stella'. Dvije talentirane djevojke na putu su prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav i to talentom kojeg će pokazati u showu 'Stella'. Ljubav koja se rađa pod svjetlima reflektora, žrtve koje su zvijezde 'Stelle' spremne podnijeti na putu prema uspjehu, kao i predana borba za život i ljubav majke privući će gledatelje svih generacija, kao i poznati glazbeni hitovi u sasvim drugačijoj, neočekivanoj, ali i neodoljivoj izvedbi glavnih zvijezda serije.

U glavnim ulogama gledat ćemo Sementu Rajhard i Vandu Winter, dok ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Bojana Gregorić, Nebojša Glogovac, Mladen Vulić, Linda Begonja, Amar Bukvić, Petra Dugandžić, Stjepan Perić, Mislav Čavajda, Mate Gulin, Ivan Glowatzky.

Ne propustite pogledati premijeru dramske serije 'Zora dubrovačka' ove nedjelje u 20:00 sati, a odmah nakon nje i premijeru glazbeno dramskog spektakla 'Stella'! 

 

Zora dubrovačka na OYO kreće danas u 20h, a Stella u 23h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene