Ne propustite

Stiže treća sezona serije 'Kako vrijeme prolazi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svaki odlazak ostavlja prazninu. Vrijeme na tankoj tkanini ljudskog života veze život.

Ni onaj tko je otišao ni ta praznina ne bivaju zaboravljeni, ali tako se otvara mjesto za novi život.´, riječi su glavnog pripovjedača ove sage.

Pogledaj i ovo Nevjera - 2 Turska uspješnica! Mislila je da ima savršen život i brak: Ne propustite priču o osveti prevarene žene večeras na Novoj TV!

U trećoj sezoni serije ´Kako vrijeme prolazi´, Osman je srednjoškolac, a njegovu priču pratite od 17.srpnja na Novoj TV.


Likovi:
Ayça Bingöl….Džemile Akarsu
Gün Koper….Osman Akarsu
Yıldız Çağrı Atiksoy….Berin Akarsu
Aras Bulut İynemli….Mete Akarsu
Wilma Elles….Caroline Encke
Tolga Güleç...Ahmet Taser

O radnji:
Nova sezona serije iza sebe ostavlja gorke događaje, a njena radnja je usredotočena na svrgavanje vlasti koje je promijenilo tursku povijest. Godine su brzo prošle. Osman je odrastao i pohađa srednju školu. Iako se dugo pokušao oduprijeti uplitanju u političke diskusije, pridružuje se socijalističkoj partiji te iskazuje vlastite stavove i razmišljanja. Njegov se život u novim epizodama serije promijenio iz temelja. Majka Džemile ranjena srca oplakuje one koje je izgubila. No obitelj Akarsu se i dalje, unatoč gubicima i svim bolima koje je doživjela, trudi ponosno ostati na nogama.

O glumcima:
Gün Koper
Serija ´Kako vrijeme prolazi´ je u najnovijoj sezoni dobila pojačanje, privlačnog mladog glumca Güna Kopera. Gün je turski glumac rođen 09. srpnja 1986., a od 2004. do 2008. godine studirao je glumu na sveučilištu Mimar Sinan. Zanimljivo je da Gün potječe iz prave glumačke obitelji. Njegov otac Majid, poznati je turski glumac i scenarist, a njegova majka Berrin je također glumica. U svojoj glumačkoj karijeri, ostvario je brojne kazališne uloge, a na filmskom platnu njegova uloga u filmu ´Aşk ve Devrim´ (Ljubav i revolucija) definitivno nije prošla nezapaženo. Za nju je osvojio čak tri nagrade za najboljeg mladog glumca u usponu na filmskim festivalima u Izmiru, Ankari te nagradu Adana Golden Boll.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene