politička posla

Rat se nastavlja - Stipe Petrina vs. Dječaci

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stipe Petrina objavio je poruku menadžerice benda u kojoj stoji da su ‘Dječaci’ izloženi strahovitom pritisku dviju velikih stranaka.

Nakon što su saznali da je njihov nastup dio predizborne kampanje političke koalicije MOST, dečki iz benda 'Dječaci' otkazali su koncert u Šibeniku.

No, tu priča ne staje.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

MOST je izvijestio da je grupa Dječaci znala da će nastupiti na predizbornom skupu njihova kandidata Stipe Petrine koji se i sam oglasio putem društvene mreže Facebook.

Dječaci pobjegli od političke kampanje

Petrina je objavio poruku menadžerice benda u kojoj stoji da su ‘Dječaci’ izloženi strahovitom pritisku dviju velikih stranaka.

 

zašto se DJEČACI od STRAHA TRANSFORMIRANI U DJEVOJČICE (molim sve djevojčice da mi oproste ) KOPRCAJU i još više se...

Posted by Stipe Petrina on Wednesday, November 4, 2015

'Zašto se DJEČACI od STRAHA TRANSFORMIRANI U DJEVOJČICE (molim sve djevojčice da mi oproste ) KOPRCAJU i još više se utapaju u BLATO pokušavajući smiješno opravdati svoje odustajanje od PLAČENOG I UGOVORENOG NASTUPA NA PREDIZBORNOM SKUPU U ŠIBENIKU ZA KOJI SU ZNALI KOJE JE NAMJENE. Da su imalo ČASNI I MORALNI a što NISU onda bi JAVNO OBJAVILI ZAŠTO SU ODUSTALI , međuti žalosno je da pivaju o anomalijam u društvu a ond apri prvoj POGNU GLAVE I KUKAVIČKI PODVIJENA REPA USTUKNU. "DJEVOJČICE " što mislite tko će se za vas izboriti za PRAVEDNIJU POŠTENIJU I MORALNIJU HRVATSKU ? EVO NA UVID EMAIL koji je MENAĐERICA "DJEVOJČICA" poslala u kojem objašnjav apravi razlog zašto su "DJEVOJČICE " odustale'., napisao je Petrina.

Dječaci mu nisu ostali dužni, a njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

'Kao prvo i osnovno: ne zanimaju nas ni Stipe Petrina ni 'dvije velike političke stranke'. Šta se tiče izjave da su Dječacima prijetile dvije 'velike stranke' da ne nastupamo na predizbornom skupu MOST-a, mislimo da je gospodin Petrina precijenio kako svoj predizborni skup tako i značaj i status grupe Dječaci smatrajući da smo dovoljno utjecajan bend da bi nam netko trebao prijetiti da ne nastupamo.

Za izjavu da smo dobili prijetnje gospodin Petrina se nije niti potrudio izmisliti dokaze. Na koncert smo pozvani pod parolom 'načelnik Primoštena poklanja građanima koncert' gdje nigdje nije navedeno da ćemo bit središnja točka političke kampanje, koja će uslijediti nakon nečijih političkih govora s kojima ne želimo imat veze.

Možda čak i najbitnije; svaki koncert koji smo dosad htjeli održat smo i održali i nema toga što iti jedno udruženje iz koristoljublja (čitaj: stranka) u ovoj državi može učiniti u vezi naših želja i nauma i sprovođenja istih.
'Ugovor' koji je 4.11.2015. predstavljen javnosti kao dokaz dogovorene suradnje između Dječaka i udruge MOST bilo kome s iti malo mozga nema nikakvog smisla jer:

1. 'Ugovor' nije potpisan

2. Grupa 'Dječaci' nisu niti jedna od dvije strane koje su navedene da potpisuju taj 'ugovor'.

Mi nismo 'GLAZBENA KUTIJA', a pogotovo nismo 'NEZAVISNA LISTA STIPE PETRINE', niti nas itko od te dvije strane zakonski predstavlja. Za agenciju 'GLAZBENA KUTIJA' smo prvi put čuli kad se u ime udruge 'MOST' javila našoj booking agenciji 'L.A.A.' u vezi spornog koncerta. 'GLAZBENA KUTIJA' u nijednom smislu ne predstavlja Dječake i zato NE MOŽE u naše ime potpisivati ugovore s nikim.

Nismo htjeli objavljivati ništa jer je cijela ova priča dosadna od samog početka, ali ako se naše ime vuče po blatu s apsolutnim lažima, primorani smo reagirati. Budući da je još par dana do predizborne šutnje, sigurni smo da će kreativni PR team gospodine Petrine do subote morati smisliti još govana i da ćemo nastaviti ovo lijepo dopisivanje.

LIVE LONG AND PROSPER, DJEČACI'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene