Pjevačica Karme Stella Medić ispričala nam je sve o dramatičnoj noći i jutru koje je nedavno doživjela. Upozorava sve ljude da paze na dimnjake, jer, kaže, život se u sekundi može iz temelja promijeniti!


Stella Medić, pjevačica grupe Karma, jedva je spasila vlastiti život! Prije dva dana završila je hitno u bolnici jer se otrovala ugljičnim monoksidom. Za Dnevnik.hr ispričala je što se dogodilo, istaknuvši da želi upozoriti sve ljude da vjeruju svom njuhu i paze ako imaju dimnjak! Spašen je njen, ali i još dva života.

Vezani članci Fail Tko se se zadnji smije... Izigravali fakine, a policija ih uhvatila na licu mjesta Fail Pravda je ponekad munjevito brza, a oni su to naučili na svojoj koži

Otkrila nam je što se događalo dramatične noći, ali i jutra. Dramatični događaji počeli su tijekom noći s 5. na 6. siječnja. "Hvala Bogu, sve je dobro završilo. U mom stanu cijelu noć me zapravo ubijao ugljični monoksid. Liječnici su rekli da sam imala veliku sreću jer me taj plin davio. Imala sam osjećaj da me netko drži za vrat. Nisam mogla disati, kao da imam pileća pluća, stezalo me u grlu. No, nikakav miris nisam osjetila. Najveća moja sreća u svemu bilo je to što nisam mogla spavati, imala sam mučnine i tijekom noći sam povraćala te sam stalno imala potrebu otvarati prozor i razvjetravati sobu, iako je vani bilo - 12 stupnjeva", prisjeća se Stella.

Agonija i povraćanje nastavili su se tijekom noći i ranog jutra, kada je pjevačica odlučila ustati. Ubrzo je čula zvuk, za koji je u početku mislila da je pomicanje cigle na krovu. "Zapravo mi je dimnjak počeo pucati, počela se urušavati unutarnja fasada! Shvatila sam da se sprema katastrofa, dimnjak je počeo gorjeti, pa sam pozvala vatrogasce i potražila liječničku pomoć", dodaje Stella. U stanju šoka je, kaže, bila kad je shvatila koliko malo je trebalo da "izgubi glavu". "Materijalna šteta na stanu je velika, no manje marim za to. Moj slučaj nije jedini, jedna obitelj u Imotskom ostala je bez doma preko noći jer im je dimnjak eksplodirao. Meni još uvijek nije jasno što se zapravo s dimnjakom dogodilo, no doći će inspekcija koja će sve provjeriti i reći što je uzrokovalo pucanje", zaključuje šokirana pjevačica.

"Upozoravam sve ljude, ma koliko bilo hladno, da barem malo otvaraju i provjetravaju te da provjere svoje dimnjake. Ja zahvaljujem onom nečem što nas sve čuva - što sam živa", rekla nam je Stella.Zgodna Imoćanka ovih dana se tako oporavlja u roditeljskom domu, a potom nastavlja s novim radnim pobjedama. S grupom "Karma" uskoro će predstaviti novu pjesmu, a potom će krenuti i na turneju!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju