Čak i on ima kredit

Sin Lepe Brene kupio stan na kredit! Da, da, dobro ste čuli, ništa keš, samo na rate!

Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) +0 Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Galerija

Stefan Živojinović odlučio je otići od roditelja i sam plaćati rate kredita.

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, više ne živi s roditeljima. Naime, mladi pjevač koji je krenuo majčinim stopama odlučio se osamostaliti.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Stan je kupio početkom godine i tako napustio obiteljsku kuću. U tome su ga podržali svi, no sve je iznenadilo kada je sam Stefan kazao kako je stan kupio na kredit te kako ga i sam isplaćuje.

''Nisam više kod kuće s njima, ja sad živim sam već nekih šest mjeseci. Kupio sam, pa ga polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, tko će više živjeti s roditeljima'', kazao je Stefan za srpski Blic.

Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (FOTO: Instagram)

Stefan, koji sada ima 26 godina, može napokon uživati i u većoj privatnosti jer nitko neće kontrolirati dolaze li mu djevojke u stan.

Iako su mnogi ovu vijest dočekali kao ''što mu roditelji nisu dali novce kad imaju'', mi ćemo reći da je ovo sjajna odluka i njega i obitelji. Stefan će se ovako bolje naučiti raspolagati novcem i sigurno će biti odgovorniji.

Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene