Božićno druženje

Sportsko druženje s djecom iz udruge 'Ljubav na djelu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veselo sportsko božićno druženje na radost djece iz Udruge Ljubav na djelu okupilo je proslavljene sprotaše na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, drogerija KOZMO darovala je mališane a inovatini sportski poligon biti će na raspolaganju mališanima tijekom godine!

Sportsko humanitarno druženje na zagrebačkom je Kineziološkom fakultetu okupilo proslavljane sportaše, najboljeg vaterpolistu svijeta Josipa Pavića, golmana rukometne reprezentacije i RK Zagreb CO Filipa Ivića, jednog od najboljih gimnastičara svijeta Marija Možnika i mnoge druge. Oni su predbožićno vrijeme odlučili provesti s mališanima iz udruge Ljubav na djelu, Udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim roditeljima a kako bi isprobali novi inovativni sportski poligon za djecu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodni vaterpolisti FOTO Mišićava tijela za najvatrenije navijačice

Čarobni blagdani uz drogeriju Kozmo

Najveća hrvatska drogerija KOZMO tom je prilikom darovala mališane raznim društevnim igrama, ali i odjel za hematologiju i onkologiju Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

“Druženje s ovim malim hrabrim herojima za mene je najveći božićni poklon. Vježbali smo danas zajedno, družili se i dijelili pozitivnu energiju kojom ova djeca zrače. Drago mi je da smo im upravo mi kao sportaši predstavili ovaj zanimljiv sportski poligon koji će koristiti ubuduće i time unapređivati svoje zdravlje. Zajedničko vježbanje ispunilo nas je sve srećom i veseljem i hvala im na tome, a zajedno smo i izabrali poklone drogerije KOZMO!” – izjavio je vaterpolist Josip Pavić koji je u ime Hrvatskog vaterpolskog saveza mališanima darovao prepoznatljive vaterpolo kapice.

Sportski poligon Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo razveselio je mališane, a uz igru, ovaj poligon odličan je i za podizanje što bolje tjelesne forme kod djece te unapređenju zdravstvenog i psihološkog statusa. Kineziološki fakultet zajedno s Udrugom Ljubav na djelu surađivat će i tijekom 2014. godine kako bi djeca dobila što bolje uvjete za sportske aktivnosti koliko im to zadravstvene mogućnosti dopuštaju.

“Ovakvi i slični projekti su izvrsna promocija tjelesne aktivnosti koja je najuže povezana sa zdravljem. Nama kao Kineziološkom fakultetu u cilju je da ovakve programe provode školovane osobe a mi ćemo nastaviti s inicijativama i podrškom projektima kao što je današnji! Zahvaljujem partnerima ove akcije drogeriji KOZMO koja je razveselila mališane!” – izjavio je prof.dr.sc. Damir Knjaz, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene