Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Spencer Elden, prije 25 godina, našao se na omotu albuma Nevermind, legendarnog benda Nirvana.


Beba koja je krasila 'Nevermind' album danas je odrastao čovjek. Vrijeme brzo leti, no prošlo je čak 25 godina od tog mega albuma popularne Nirvane.

Vezani članci Slika nije dostupna Dramatični događaji prije tragedije: Kurt Cobain pronađen je mrtav prije točno 24 godine Slika nije dostupna Smells like brutalno dobro: Tisuću glazbenika istovremeno sviralo najveći Nirvanin hit

Kultni album izašao je 24. rujna 1991. godine. Spencer Elden tada je imao svega četiri mjeseca. Nakon ravno dvadeset i pet godina, ovaj je mladić ponovio snimanje unatoč tome što možda neće završiti kao cover nekog albuma. Skočio je u bazen u Rose Bowl Aquatic Centeru u kalifornijskoj Pasadeni i fotografirao se u istoj pozi.

'Rekao sam fotografu da bi bilo najbolje da budem gol, no on je mislio da to nije pametno, pa sam ipak obukao kupaće gaćice. Ova godišnjica mi znači mnogo. Čudno je da sam to napravio kad sam imao četiri mjeseca te da je to postala jedna od fotografija za koju cijeli svijet zna', kazao je Spencer Elden za New York Post.