Šojka rugalica

Heroina koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oscarom nagrađena Jennifer Lawrence postala je Šojka rugalica, simbol otpora i borbe - pogledajte i najnoviji trailer koji je upravo izašao.

U velikom finalu spektakularnog blockbustera Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod.

Pogledaj i ovo showbuzz Zbog smrti glumca Budućnost filmskog hita upitna?

Otkrivene holivudske plaće! Saznajte koliko zarađuju zvijezde

Izuzetna, Oscarom nagrađena Jennifer Lawrence tako je postala Šojka rugalica, simbol otpora i borbe! U velikom finalu spektakularnog blockbustera Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlače-nih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod!

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u kina stiže ovog studenog i donosi rasplet jedne od najuzbudljivijih filmskih franšiza! Tek predstavljeni poster Snow Defaced prikazuje razrušenu skulpturu Coriolanusa Snowa, predsjednika Panema, i poziv na ujedinjenje u revoluciji!

Slavni koji su se drastično promijenili u proteklih pet godina

Režiju filma potpisuje Francis Lawrence (redatelj i prethodna dva nastavka), a u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.

Donosimo vam novi trailer filma IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. dio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene