Iako ima tek tri godine, Sophia Rutland, kći Tamare Ecclestone već uživa u pravom luksuzu.

Galerija


Trogodišnja Sophia Rutland kći je Tamare Ecclestone, koja već od malih nogu uživa u pravom luksuzu. Uvid o kolikom je luksuzu zapravo riječ javnost će imati priliku vidjeti u najnovijem reality showu Tamara's World.

Naime, u novoj epizodi gledatelji će moći vidjeti dio njihovog 70 milijuna funti vrijednog doma koji održava više od 50 zaposlenika. Dom sadrži prostranu igraonicu za Sophiju u kojoj se nalazi i kuća za lutke u koju komotno može ući i sama Tamara i u njoj odspavati. Tu je i mnoštvo drugih igračaka koje ispunjavaju taj prostor, a djevojčica ima i vlastitog batlera.

Tamara Ecclestone s obitelji (Foto: Getty)
Tamara Ecclestone s obitelji (Foto: Getty)

Tamara, između ostalog, ima i dvije asistentice koje je početkom dana obavještavaju o njezinim obavezama, a većina njih uključuje odlaske na tretmane ljepote, ali i sate fitnessa. Obitelj ima i svog kuhara, kao i vlastitog šetača pasa.

Dom koji se sastoji se od 57 soba, Tamara i njezin suprug Ray kupili su 2011. godine za 45 milijuna funti, no vrijednost luksuzne kuće s vremenom se povećala. Samo Tamarino bogatstvo procjenjuje se na 232 milijuna funti, a samo je na svoje vjenčanje potrošila sedam milijuna, piše Daily Mail

 

Cupcakes and kisses

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on