Prizor iz snova

Vatreni obožavatelj javio se Sonji Kovač: ''...i ja da ti se mogu diviti''

Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (FOTO: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +0 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Galerija

Sonja Kovač ovog je puta svojom objavom posebno razveselila jednog gospodina.

Sonja Kovač, naša poznata influencerica, često putuje jer ju to inspirira za mnogobrojne objave na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

Ovaj je put Sonja objavila fotografiju s plaže. U roza badiću i u pletenicu izvezene kečke, Sonja je okrenula leđa i pokazala kako je pred njom prizor iz snova.

Dok ona uživa u pogledu na veliko plavetnilo, njezini obožavatelji uživaju u njezinim objavama. Jedan je bio posebno oduševljen.

''Kada bih te opisivao nekom drugom, teško da bi on shvatio i uvidio kolikom ljepotom ustvari ti zračiš. Ta predivna kosa tvoja koja je nekako najljepša dok ju povjetarac nosi, te okice najdivnije koje kad bi me ugledale ujutro pri buđenju bih se osjećao kao najsretnija osoba na svijetu, to lice koje ne mora biti zaštitno nikakvog proizvoda ili časopisa da bi se meni svidjelo, taj osmijeh kojim osvajaš mnoga srca, a posebno moje. Ta vedrina kojom ti zračiš i činiš da se osobe pored tebe osjećaju posebno, usrećuješ mnoge, a posebno bi mene. Lijepo je što postojiš i što si se rodila u vrijeme kad i ja, da ti se mogu diviti, da mi samim svojim postojanjem uljepšaš dan, večer, život…'', napisao je muškarac koji se na društvenim mrežama predstavlja pod pseudonimom Gentleman.

 

on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene