Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Atraktivna Sofija zna kako skrenuti pažnju na sebe.


Sofija Milošević zaista zna kako skrenuti pažnju na sebe. Izvaljena na krevetu, samo u trapericama Sofija je svojim seksi fotkicama na Instagramu zagolicala maštu svima. Da dobro izgleda, zna i ona sama, pa je tako objavila fotografiju sebe u uskoj i kratkoj zelenoj haljnici. Dotjerana ili pak u ležernom izdanju, Sofija jednako privlačno izgleda.

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on


 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

Vezani članci Sofija Milošević - 4 Srpska ljepotica koja je nedavno dobila dijete s nogometašem Reala objavila fotografiju u oskudnoj haljinici Sofija Milošević Srpska manekenka koja je tajila da je vezi s uspješnim nogometašem pokazala kako izgleda tjedan dana nakon poroda

To najbolje znaju pripadnici muškog spola koje ova ljepotica ostavlja bez daha. Filip Živojinović i Viktor Troicki dečki su koje je ova manekenka ljubila, a onda ostavila slomljena srca. Sada su krenula i šuškanja kako je veza između nje i nogometaša Adema Ljajića također pukla budući da se Adem nije s njom pojavio na jednoj svadbi. U svakom slučaju dovoljan je samo jedan pogled na ovu ljepoticu koji govori kako prekrasna Sofija cvate, a dokle god objavljuje ovakve fotke nije važno koga ljubi.

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on