ATRAKTIVNA BEOGRAĐANKA

KAKAV KOMAD! Sofija slama srca slavnih sportaša!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Atraktivna Sofija zna kako skrenuti pažnju na sebe.

Sofija Milošević zaista zna kako skrenuti pažnju na sebe. Izvaljena na krevetu, samo u trapericama Sofija je svojim seksi fotkicama na Instagramu zagolicala maštu svima. Da dobro izgleda, zna i ona sama, pa je tako objavila fotografiju sebe u uskoj i kratkoj zelenoj haljnici. Dotjerana ili pak u ležernom izdanju, Sofija jednako privlačno izgleda.

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on


 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

Pogledaj i ovo Jelena Đoković i Sofija Milošević Bez snažnijih polovica! Supruga Novaka Đokovića uživala je u društvu poznate manekenke koja je uspjela zavesti sedam godina mlađeg nogometaša

To najbolje znaju pripadnici muškog spola koje ova ljepotica ostavlja bez daha. Filip Živojinović i Viktor Troicki dečki su koje je ova manekenka ljubila, a onda ostavila slomljena srca. Sada su krenula i šuškanja kako je veza između nje i nogometaša Adema Ljajića također pukla budući da se Adem nije s njom pojavio na jednoj svadbi. U svakom slučaju dovoljan je samo jedan pogled na ovu ljepoticu koji govori kako prekrasna Sofija cvate, a dokle god objavljuje ovakve fotke nije važno koga ljubi.

 

A photo posted by Sofija_Milosevic (@sofiamilo_) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene