Sirota mala bogatašica

Baš je dobro biti ona - u školu putuje helikopterom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok se vi vozite tramvajima, autobusima ili pak hodate, ona u školu ide helikopterom, privatnim, to se podrazumijeva.

Ona ima tek 18 godina, a već je 'teška' 10 milijardi kuna! Kada znamo da joj je tata Roman Abramovič onda to i nije neko veliko čudo. Iako voli partijati s Beckamovom djecom, Sofia je vrlo privržena svom ocu i najviše voli biti uz njega, tako da je crveni tepisi i razna glamurozna primanja pretjerano ne zanimaju.

Pogledaj i ovo Roman Abramovič u Dubrovniku - 6 spremaju se za ljeto Luksuzne jahte američkog milijardera i ruskog oligarha stigle u Dubrovnik, vrijede stotine milijuna eura

Ipak, to ne znači da Sofia ne voli zabave. Svoj je 18-ti rođendan proslavila u 'intimnom' krugu 500 prijatelja, uz ogromnu tortu, najskuplji šampanjac, a sve to u svom privatnom klubu. Rođendanska zabava taticu je koštala samo 300 tisuća kuna, jer kada to usporedite s novogodišnjom zabavom koja je koštala dva milijuna kuna, to je uistinu sitnica.

Kada se Sofia muva po Londonu, to čini u blindiranim automobilima uz osiguranje. Romanova bivša supruga jednom je prilikom izjavila kako njihov život nije bila bajka jer nigdje nisu mogli ići bez tjelohranitelja koje je Roman unajmio kako bi bili uz njegovu obitelj 24 sata dnevno.

Abramovicheva obitelj svaki tjedan mora mjenjati brojeve mobitelja kako ih nitko ne bi mogao pratiti, a odlazak u muzeje ili bilo koje drugo javno mjesto neizvediv je bez, doslovno, gomile tjelohranitelja. Abramovich se užasava pomisli da bi netko mogao oteti njegovu djecu.

Osim što se najviše voli družiti sa svojim ocem, Sofia obožava konje. Upućeni kažu kako je Roman toliko razmazio Sofiju da je to strašno, ispunjava joj apsolutno svaku želju, ali ipak ima jedna stvar koja mu smeta, a to je što Sofija tu i tamo voli malo više cugnuti. Često se slika uz boce vine koje koštaju više od nečijeg automobila, a 'upućeni' tvrde kako Sofija tu i tamo voli smotati i joint.

Kad imate toliko bogatstvo, nije lako pronaći načine da se tu i tamo nešto potroši.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene