Nakon incidenta

Snimka otkriva: 'Prije nego što je prerezala vene, popila je 20 pilula!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Snimka poziva službi za hitne slučajeve otkriva što se dogodilo kad si je Paris Jackson prerezala vene kuhinjskim nožem!

Nakon što je prošlog tjedna Paris Jackson, kći pokojnog kralja popa Michaela Jacksona završila u bolnici nako što si je prerezala vene, snimka poziva službi za hitne slučajeve otkriva i kako se cijeli scenarij kobnog dana odigrao.

>> Otkriveni razlozi pokušaja samoubojstva 15-godišnje Paris Jackson!

Pogledaj i ovo Paris Jackson - 1 Koliko tetovaža! Kći pokojnog kralja popa ulicama prošetala u grudnjaku, golišavi prizori otkrili zanimljive detalje na tijelu

Paris Jackson 911 Call -- 'OD'd on 20 Motrin and Cut Her Arm with a Kitchen Knife' - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

'Predozirala se sa 20 pilula i prerezala si vene kuhinjskim nožem!', govori još uvijek nepoznati glas na snimci koju je objavio portal TMZ.

Nakon kobnog poziva Paris je prevezena u obližnju bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć, a potom je smještena na psihijatrijski odjel te zadržana tri dana.

Podsjetimo, 15-godišnja Paris je bila 'užasno pogođena' tugom zbog smrti Michaela Jacksona, a sad je trenutno i pod stresom zbog polaganja finalnih ispita te je bila depresivna zbog nadolazećeg suđenja povezanog sa smrću njezinog oca te juje to sve dotuklo psihički.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene