Kad sam bio mali...

Službeni portreti kraljevske obitelji nekad i danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izašle su prve fotografije malene princeze i princa, no prisjetili smo se i kako su izgledali službeni portreti kada je njihov tata princ William bio mali.

Princ George i princeza Charlotte trenutno su najslađa kraljevska braća na svijetu! Njihova slavna mama Vojvotkinja od Cambidgea Kate Middleton, snimila ih je zajedno te tako službeno potpisala i prvi zajednički portret svoje dječice – budućih nasljednika britanske krune.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Zanimljivo Stručnjaci analizirali govor tijela Kate Middleton i njezine djece, jedna stvar odaje i kako se ponašaju kod kuće!

Kate opet ruši pravila: Prvi službeni portret male princeze

Kate je već s prvim djetetom razbila tradiciju, a miljenici Britanije tada su objavili obiteljski portret sa malenim Georgeom i sa svojim psima koje je snimio njezin otac. No nekoć je to izgledalo puno drugačije i puno službenije.

Prisjetili smo se službenih objava kraljevske obitelji dok je još Diana bila živa, a tada je izašla i njezina fotografija sa princem Charlesom i malenim Williamom.

Osim tih fotografija, nedavno su u javnost dospjele i fotografije prinčeva Harryja i Williama u obiteljskim trenucima s mamom Dianom i tatom Charlesom na obiteljskom imanju. Upravo su se te fotografije našle i na aukciji u Velikoj Britaniji.

Vremena se mijenjaju, no bratska ljubav i dalje ostaje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene