Izašle su prve fotografije malene princeze i princa, no prisjetili smo se i kako su izgledali službeni portreti kada je njihov tata princ William bio mali.


Princ George i princeza Charlotte trenutno su najslađa kraljevska braća na svijetu! Njihova slavna mama Vojvotkinja od Cambidgea Kate Middleton, snimila ih je zajedno te tako službeno potpisala i prvi zajednički portret svoje dječice – budućih nasljednika britanske krune.

Kate opet ruši pravila: Prvi službeni portret male princeze

Vezani članci Kate Middleton i princ William Bliski suradnik Kate Middleton otkrio kakva je zapravo kada se kamere ugase, čini se da u jednoj stvari posebno uživa Kate Middleton i princ William Pred Kate Middleton je nova uloga za koju kažu da je i više nego savršena, a time zauzima mjesto važnog člana obitelji?

Kate je već s prvim djetetom razbila tradiciju, a miljenici Britanije tada su objavili obiteljski portret sa malenim Georgeom i sa svojim psima koje je snimio njezin otac. No nekoć je to izgledalo puno drugačije i puno službenije.

Prisjetili smo se službenih objava kraljevske obitelji dok je još Diana bila živa, a tada je izašla i njezina fotografija sa princem Charlesom i malenim Williamom.

Osim tih fotografija, nedavno su u javnost dospjele i fotografije prinčeva Harryja i Williama u obiteljskim trenucima s mamom Dianom i tatom Charlesom na obiteljskom imanju. Upravo su se te fotografije našle i na aukciji u Velikoj Britaniji.

Vremena se mijenjaju, no bratska ljubav i dalje ostaje. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook