'Hrvatska Adele'

Sluša se LUCE - Koncertom u Velvetu ostavila publiku bez daha!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo tjedan dana nakon izlaska prvog singla „Možda mi“ cijela Hrvatska bruji o LUCE!

Iako nije običaj raditi promocije za novog izvođača koji je izdao tek jedan autorski singl, talent kakav ima mlada glazbenica LUCE toliki je da se već sad morao podijeliti s publikom i predstaviti kao jedan od najosebujnijih glasova mlađe generacije, kojeg mnogi uspoređuju s onim Adele!

Pogledaj i ovo Damir Kedžo na Dori Nisu sve išle na Eurosong Sjećate se svih pjesama koje su pobijedile na "povratničkoj Dori"? Poslušajte ih i glasajte za najbolju!

Sluša se LUCE... Prva pjesma mlade kantautorice 'Možda mi'

Sinoć u prepunoj galeriji Velvet, u samom centru Zagreba, malo tko nije ostao zadivljen čistoćom i bojom glasa kojeg LUCE ima. Koncertnu promociju LUCE je započela projekcijom video spota svog prvog i aktualnog singla „Možda mi“, a upravo izvedbom ove pjesme otvorila je i zatvorila svoj sinoćnji nastup te, na očigled, oduševila i ostavila bez daha sve prisutne.

Pošto je LUCE na samim počecima svog glazbenog putovanja, odlučila se predstaviti nizom obrada te samim time pokazati svu ljepotu, raskoš i osebujnost svog vokala, a sudeći prema reakciji prisutnih, njeno vrijeme tek dolazi.

Podršku su joj došli dati kolege glazbenici, ne samo u publici već i na pozornici pa su joj se na istoj u jednom trenutku pridružili Ivana Kindl i Damir Kedžo. Za maestralan kraj, ovaj izniman vokalni trio publiku je još jednom 'oborio s nogu' otpjevavši veliki hit Adele, „Rolling In The Deep“ .

Uz podršku obitelji, prijatelja, kolega i diskografske kuće Menart, LUCU su došli podržati i Luka Nižetić, ujedno i redatelj spota „Možda mi“, njegova sestra i voditeljica Petra Nižetić, mlada kantautorica Irena Žilić, članovi benda Detour, glumac Slavko Sobin, voditeljica Ana Radišić i mnogi drugi…
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene