Nina Badrić oduševila se obradom singla "Dani i godine" u režiji Luke Basija. Šarmantni Slovenac obožava hrvatske izvođače i rado prepjevava njihove uspješnice. A već je snimio i duete - one s Lidijom Bačić i Joletom.


Njime je oduševljena Nina Badrić, s Lidijom Bačić snimio je duet, a podržava ga i Jelena Rozga. Mladi Slovenac Matej Prikeržnik velikom brzinom osvaja estradu, i to pod umjetničkim imenom Luka Basi. Zgodni Luka u rodnoj Sloveniji proslavio se kao kandidat u jednom talent showu.

Vezani članci Nina Badrić Nina iz dana u dan pokazuje rezultate svog novog režima, a kombinacija korzeta i blještavog odijela pristaje joj kao salivena Nina Badrić Evo zašto se Nina Badrić pridružila poznatim vegetarijancima i na čijem meniju naših poznatih i slavnih nema mesa

Da talenta svakako ima, pokazuje svakodnevno na svom Instagramu, gdje svira obrade poznatih autora - uglavnom Hrvata. Njegovu obradu pjesme "Dani i godine" pohvalila je i sama Nina Badrić, a nije mu strano zasvirati na gitari ni Olivera, Grašu...

Sjajno svira, pjeva, a dobro i izgleda - pa je vrlo brzo okupio oko sebe veliki broj obožavateljica, koji uživaju u njegovom singlu "Kombinacija". Osim obrada, snima i svoje singlove, koji su sjajno prihvaćeni. U Sloveniji već odrađuje brojne gaže, a singlom "Solo" koji je otpjevao s Lidijom Bačić krenuo je i u osvajanje hrvatskog tržišta. Osim Lidije, duet je snimio i s Jolo pa ne sumnjamo da je zvijezda zabavne glazbe rođena.