Sezona počinje

Zvijezda na Jadranu: 'Hrvatska je predivna, ne vraćam se kući'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrijeme nam nekako ne ide na ruku, no zvijezdama ni to ne smeta u uživanju na našoj divnoj obali. Na Jadranu trenutno odmara mlada glumica Tammin Sursok koja se proslavila u američkoj TV seriji 'Slatke male lažljivice'.

Da pitate obožavatelje popularne teen serije 'Slatke male lažljivice' tko je Jenna Marshall, ne bi se nimalo dvoumile reći vam tko je ona. Popularan lik utjelovila je 29-godišnja glumica Tammin Sursok, a serija joj je promijenila život. Trenutno putuje Europom, te se nakon Londona u kojem je bila sa suprugom Seanom McEwenom za kojega se udala 2011. u Firenzi, uputila na hrvatsku obalu.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljene Došle su gledati teniski meč, no čitavo vrijeme nisu skidale ruke jedna s druge

>> Ovo je najseksi tv serija!

>> Koje su sve slavne face provele godišnji na našoj obali?

Posjetila je Korčulu i Dubrovnik, a izgleda kako joj se najviše svidio Hvar. 'Ovaj otok je predivan, više se ne vraćam kući', napisala je Tammin na svojem Instagramu gdje je podijelila nekoliko fotografija a odmora sa svojim pratiteljima. 'Ovakav pogled je posuda u Hrvatskoj. Bogata je ljepotama', pokazivala je oduševljenje sa svakom novom fotografijom.

Tammin je imala još nekoliko zamijećenih uloga među kojima je i ona u popularnoj američkoj sapunici 'The Young and the Restless', a 2005. izdala je i svoj prvi album 'Whatever Will Be'. Inače je rodom iz Južne Afrike, a odrasla je u Australiji. 2009. je snimila i mjuzikl 'Spectacular' za Nickelodeon.

Sezona tek počinje, a mnoge zvijezde jedva čekaju uživati u ljepotama hrvatskog Jadrana. Baš kao i mi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene