Druženje na plaži

FOTO Sjećate se njega? Dugo ga nismo vidjeli, a sad se vratio golog torza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanski pjevač dugo nije privlačio pozornost javnosti, no paparazzi su ga nedavno snimili kako u društvu prijatelja uživa na plaži...

Britanski bend Blue osnovan je 2001., a njegovi članovi Lee Ryan, Simon Webbe, Duncan James i Antony Costa brzo su postigli svjetsku slavu. Njihov debitantski singl 'All Rise', kao i istoimeni album, postigli su veliki uspjeh, kao i sljedeća dva albuma 'One Love' i 'Guilty'.

Članovi grupe Blue već godinama u intimnom odnosu

Dečki su ostvarili i suradnju sa slavnim Eltonom Johnom, s kojim su snimili duet 'Sorry Seems To Be the Hardest Word'.Nakon toga, dolazi do raspada benda, a članovi su nastavili sa samostalnim karijerama, no nisu bili toliko uspješni kao kad su surađivali u bendu.

Dugo nismo o njima ništa čuli, a sada je Duncan James viđen kako se zabavlja na plaži sa svojim prijateljem. Pritom je zgodni pjevač pokazao seksi torzo, a dečki su itekako uživali u sunčanom danu. Duncan James je zatim viđen u društvu nepoznate brinete s kojom se izljubio i izgrlio na plaži te su ostatak dana uživali u međusobnom druženju.

Britanski pjevač se 2009. deklarirao kao biseksualac, a kasnije je potvrdio da je gay. 'Razmišljao sam i shvatio da spavam s muškarcima. To znači da sam gay. I dalje me privlače žene i još uvijek se seksam sa ženama. Doduše, zadnjih par godina to nisam prakticirao, no kad bih sad sreo djevojku koja mi se sviđa, ne bi mi bio nikakav problem spavati s njom', rekao je Duncan James prošle godine u jednom intervjuu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene