Ovo je prejakoooo

Perišićev sin zabija golove kao tata! Pogledajte video koji potvrđuje da ne pada jabuka daleko od stabla!

Perišićev sin (FOTO: Instagram) Perišićev sin (FOTO: Instagram) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Perišić (Foto: Instagram) Ivan Josipa Perišić (Foto: Instagram) Perišić slavi pogodak (Foto: AFP) Perišić Josipa (Foto: Instagram) Ivan Perišić (Foto: AFP) +0 Perišićev sin (FOTO: Instagram) Galerija

Sin Ivana Perišića ima tek pet godina i već je dobar s loptom.

Sin Ivana Perišića oduševljava kao i njegov slavni tata. Naime, ponosni nogometaš nije mogao izdržati da ne pokaže snimku kako je njegov mališan vješt s loptom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (FOTO: Instagram) Pazite da se ne opečete Nives Celzijus se skinula i po svome tijelu ispisala imena hrvatskih reprezentativaca

Ivan Perišić u ovome je trenutku jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu, no ako uzmemo u obzir da snimka njegova sina svaki sat obara rekorde u pregledima, ne bi bilo čudno da ga vlastiti sin nadmaši u popularnost nakon ovog simpatičnog videa.

''Ćaćino dite'', napisao je Perišić koji uz sina ima i trogodišnju kćer te često ističe kako mu je obitelj sve na svijetu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene