Sin Ivana Perišića ima tek pet godina i već je dobar s loptom.

Galerija


Sin Ivana Perišića oduševljava kao i njegov slavni tata. Naime, ponosni nogometaš nije mogao izdržati da ne pokaže snimku kako je njegov mališan vješt s loptom.

Vezani članci Ivana Knoll (FOTO: David Klein/Press Association/PIXSELL) Najzgodnija navijačica i danas je najzgodnija! Pogledajte njezino današnje vatreno izdanje Sandra Perković (FOTO: Instagram) Na istom stadionu Sandra Perković je prije pet godina osvojila zlato! ''Neka se povijest ponovi''

Ivan Perišić u ovome je trenutku jedan od najpopularnijih nogometaša na svijetu, no ako uzmemo u obzir da snimka njegova sina svaki sat obara rekorde u pregledima, ne bi bilo čudno da ga vlastiti sin nadmaši u popularnost nakon ovog simpatičnog videa.

''Ćaćino dite'', napisao je Perišić koji uz sina ima i trogodišnju kćer te često ističe kako mu je obitelj sve na svijetu.

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on