Aleksa Balaševića našao se na meti kritika zbog svojih izlazaka i druženja s narodnjačkim zvijezdama.


Aleksa Balašević našao se na meti kritika zbog svojih izlazaka i druženja s narodnjačkim zvijezdama. Odlučio je stati na kraj glasinama i reći što o svemu misli. Za Blic je izjavio kako u svom automobilu sluša i Pavarottija i Tozovca.

Vezani članci Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša (FOTO: Pixell/Instagram) U seks-skandal upleo se i političar: ''Neće moći sakriti mokre snove s Jelenom Karleušom'' Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Balašević otvorio dušu: "U Banjaluci me još čeka metak, a svi mi govorimo istim jezikom"

'Ljudi sve gledaju na neki čudan način. Ja sam dobar sa svima. Među narodnjacima ima jako dobrih ljudi, kao što ima i među rokerima. A opet, ima i onih za koje smatram da su uništili našu glazbenu scenu. U automobilu slušam i Tozovca i Pavarottija. Sve dok nema mržnje, za mene je to super', rekao je Aleksa.

Zbog prezimena često nailazi na predrasude. Mladi hrvač otkrio je da se nekima sviđa, a nekima ne činjenica da mu je otac poznati Balašević. 'Ipak, kao i u hrvanju, na kraju se za sve izborim sam, jer to je život', objasnio je Aleksa.