Žene ga obožavaju

David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest - da, tako se zove

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni Darko Rundek jučer je napunio 60 godina, a mnogi smatraju kako je, uz glazbu, njegovo najveće postignuće upravo njegov sin.

E pa sretan rođendan legendarnom Darku Rundeku. Karijeru je započeo 70-tih kao pjevač i gitarist, a kasnije i kao autor i skladatelj u zagrebačkom bendu Haustor. Završio je režiju na Akademiji za dramsku umjetnost u Zagrebu, a 1991. odlazi u Pariz. U bivšoj Jugoslaviji slovio je za jednog od najpoželjnijih muškaraca.

Pogledaj i ovo Darko Rundek selfie iz sobe Darko Rundek: "Kakve god promjene bile, čovjek neće prestati svirati i pjevati"

Rundekov sin, David Vid Viktorije Dimitrije Sebastijan Ernest manje je poznat javnosti, ali kada su njegovu facebook stranicu otkrile cure, vijest o ovom zgodnom dečku brzo se proširila. Rundek senior jednom je priliko rekao kako su se on i supruga našalili jer u Francuskoj svi imaju po sedam imena, a oni su sinu dali samo 6!

Vid David često sa svojim ocem ide na turneje, ali ostaje iza scene jer ga slava i glamur ne zanimaju pretjerano. Vid ima 25 godina i član je francuske organizacije starih zanata srednjeg vijeka, uglavnom putuje po svijetu i uči od starih majstora.

Ako ništa drugu, od tate je naslijedio dobar izgled i ljubav prema umjetnosti.

 

Dance for your life,Dance for mine,I will be all over soon,It's just a big ring of fire,And the flames went higher!

Posted by Vid Div Rundek on Tuesday, 25 August 2015

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene