Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnoge domaće zvijezde našle su se pod rukama naše vizažistice Simone Antonović, ona je sada osmislila aplikaciju za šminkanje za iPhone i iPad, prvu takvu u svijetu!


Veliki uspjeh naše slavne vizažistice Simone Antonović! Portal Büro 24/7 donosi kako je Simona pokrenula prve takve make-up aplikacije pod nazivom'Make-Up Tutorials by Simona Antonovic'.

>> Puno make upa, nevjerojatan talent i... Marina postala Severina!

Vezani članci Mala lica Šminkerice svoju opsesiju pretvorile u urnebesnu zabavu za cijeli internet Šminka radi čuda Šminka ih je potpuno promijenila, priznaju da su zaplakale pred ogledalom

To su video tutorijale za šminkanje na engleskom i hrvatskom jeziku, a uskoro će biti dostupni i za iPad, Android pametne telefone te tablet uređaje. Jedna od najhvaljenijih hrvatskih vizažistica, koja je koja je bila dio tima Pat McGrath a danas je i vlasnica vlastitog make-up studija, želi pokazati djevojkama kako savršeno napraviti 'smokey eyes' ili povući pravilnu liniju tuša na očima.

Simona je osigurana nekoliko 'lookova', tako da možete naučiti kako napraviti 'Dnevni look', 'Brončani look', 'Smokey Eyes' i 'Glamoruzni look'. Šminkanje je 'in', a nakon knjige Sanje Jagić, i Simona pokreće novi trend.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook