Šminkanje je 'in'

Prvu aplikaciju kao vodič za šminkanje osmislila hrvatska vizažistica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mnoge domaće zvijezde našle su se pod rukama naše vizažistice Simone Antonović, ona je sada osmislila aplikaciju za šminkanje za iPhone i iPad, prvu takvu u svijetu!

Veliki uspjeh naše slavne vizažistice Simone Antonović! Portal Büro 24/7 donosi kako je Simona pokrenula prve takve make-up aplikacije pod nazivom'Make-Up Tutorials by Simona Antonovic'.

Pogledaj i ovo Tia Mamić (Foto: Instagram) Voli se urediti Od udaje za Mamića, Tia je nestala iz javnosti, no salon u kojem se sređuje često objavljuje njezine fotke

>> Puno make upa, nevjerojatan talent i... Marina postala Severina!

To su video tutorijale za šminkanje na engleskom i hrvatskom jeziku, a uskoro će biti dostupni i za iPad, Android pametne telefone te tablet uređaje. Jedna od najhvaljenijih hrvatskih vizažistica, koja je koja je bila dio tima Pat McGrath a danas je i vlasnica vlastitog make-up studija, želi pokazati djevojkama kako savršeno napraviti 'smokey eyes' ili povući pravilnu liniju tuša na očima.

Simona je osigurana nekoliko 'lookova', tako da možete naučiti kako napraviti 'Dnevni look', 'Brončani look', 'Smokey Eyes' i 'Glamoruzni look'. Šminkanje je 'in', a nakon knjige Sanje Jagić, i Simona pokreće novi trend.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene