PLEME SE OKUPLJA

Sila je oteta!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U najgledanijoj turskoj seriji 'Sila' ne nedostaje novih uzbuđenja.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz I slobodan je Miljenik Hrvatica otkrio kakve žene voli!

Sila ne zna što bi rekla na Boranov poziv u Mardin. Premda joj se sviđa ideja da bi se Boran mogao suprotstaviti zakonu, plaši je pomisao na probleme koji ih ondje čekaju.

Boran govori Sili da želi zaustaviti presudu za trudnicu dok se ne rodi dijete, a Sila je šokirana okrutnošću plemena. Boran sam kreće u Mardin, a Sila pak pokušava nagovoriti Emrea da ode liječniku kojeg su mu pronašli.

>> Otkrivena 'tajna' Silinog ukrasa za kosu!

U Mardinu Boranov otac zapovijedi članu plemena da ubije Silu. S druge strane, Borana u Mardinu čekaju nimalo ugodne vijesti, no on je odlučan u svojoj borbi. Boran je nepoželjan u plemenu.

Džihana razbjesni Boranov nenajavljeni povratak u Mardin i zbog toga pokuša na njega nahuškati oca. Međutim Zinar je pod bratovim strogim zapovijedima i nitko se više u to neće miješati, a posebice ne Džihan.

Firuz je bijesan na Borana te mu je zabranio da se vrati kući. Boran odluči okupiti sve starješine. Sila odluči otići u Mardin i boriti se protiv običaja.

Kad se pleme sastane, za Borana počinje teška borba. Donose odluku o Boranu te zasada Boran ostaje vladar plemena. Dželil je završio u pritvoru zbog kockanja, no u policijskoj stanici nitko ne vjeruje da mu je Sila kći.

Sila se pak sastaje s pridošlicama iz Mardina. Sastanak ne teče mirno i na kraju dođe do oružanog sukoba. Misleći kako je izbjegla opasnost, Sila shvati da ju je oteo Džihan. Misli da se izvukla iz škripca, no šokira se kad pred sobom ugleda Džihana. Njih su dvoje izbjegli gužvu, no put ih je nanio na drugu nesreću.

Kad Sadika rane, Turgut kreće za Silom kako bi je ubio. Između Turguta, koji ne zna da je Silu oteo Džihan, i njegovih auta započinje potjera. Svaki Silin pokušaj bijega od Džihana završava neuspješno. Vijest o njezinoj otmici u kući odjekne kao eksplozija.

Silu gledajte od nedjelje do petka na Novoj TV od 20 sati. Nove nastavke unaprijed možete gledati na platformi Oyo.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene