Poludjela od ljubomore

Sila je doživjela nesreću - To je trenutak velikog obrata!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Boran govori stricu da je Silino ubojstvo naručio netko iz njegove obitelji. Emre objašnjava Sili u kakvoj se teškoj situaciji nalazi, jer je pročitao knjige o običajima i plemenu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz I slobodan je Miljenik Hrvatica otkrio kakve žene voli!

Sila je ustrajna u odluci da zadrži dijete te je uvjerena da će roditi curicu. Boran se odluči pomiriti sa Silom te joj kupi prsten. S druge strane Sila dobiva prisne fotografije Borana i Gizem te poludi od ljubomore.

Emir priča o svojim događajima u školi. Boran se prisjeća noći sa Silom te je uvjeren da je dijete njegovo. Boran i Sila se susreću pred školom. Boran ne želi popustiti Sili koja mu govori kako je riskirao život zbog nje te mu zahvaljuje, na što joj Boran kaže da je to učinio samo zbog djeteta.

>> Ekskluzivno: Boran aga vodi gledatelje iza kamera 'Sile'!

Sila ne može vjerovati onomu što čuje i odluči s autom pratiti Borana, no Boran bježi od nje. Sila je bijesna na svog muža te u trenutku brze vožnje doživi nesreću. U bolnici je izvan sebe, no dijete koje nosi ipak nije stradalo. Ova će potjera za oboje biti točka obrata i početak važnih događaja. Sila nazove Borana te dogovori s njim sastanak na plaži. Abaj se želi otvoriti Gizem, no ona to osjeti i pobjegne od njega.

Seriju 'Sila' gledajte od nedjelje do petka na Novoj TV od 20 sati. Nove epizode unaprijed možete pogledati na platformi Oyo.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene