jedva čekamo

Sjajne vijesti za obožavatelje! Sheldon se vraća na male ekrane

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Radnja spin off-a fokusirat će se na djetinjstvo devetgodišnjeg Sheldona Coopera koji živi na istoku Teksasa.

Službeno je potvrđeno da je CBS naručio spin-off popularne humoristične serije "Teorija velikog praska", koji će se snimati pod nazivom "Little Sheldon", a scenarij je već spreman, prenosi BBC.

Pogledaj i ovo showbuzz Veliko priznanje Prijatelji uz njega - konačno je stigla i njegova zvijezda!

Premijera polusatne humoristične serije naziva "Young Sheldon" predviđena je za sezonu 2017./2018.
Ulogu devetgodišnjeg Sheldona igrat će mladi glumac Iain Armitage, a Jim Parsons, koji glumi Sheldona, bit će narator nove serije kao odrasli Sheldon Cooper.

Seriju su osmislili Chuck Lorre i Steve Molaro, izvršni producenti serije.  Radnja će se fokusirati na djetinjstvo devetgodišnjeg Sheldona Coopera koji živi na istoku Teksasa i ondje pohađa školu. Armitage je gledateljima poznat po ulozi sina jedne od glavnih junakinja serije "Male laže" koja se prikazuje na HBO-u, Shailene Woodley.

Ulogu majke mladoga Sheldona igrat će Zoe Perry, a Jon Favreau će režirati prvu epizodu za koju je scenarij napisao Molaro.  Još nije poznato koliko će prva sezona imati serija. U ostalim su ulogama Lance Barber, Raegan Revord i Montana Jordan. S obzirom na veliku popularnost i brojne nagrade što ih je osvojila serija "Teorija velikog praska", u CBS-u razmatraju mogućnost snimanja novih dviju sezona (11. i 12.) popularne humoristične serije. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene