Miss Universe Hrvatske otputovala je na svjetski izbor u Las Vegasu. Prije toga, upisala je jedan od najtežih fakulteta na svijetu.

Galerija


"Ajme kako sam uzbuđena", rekla je Shanaelle Petty, Miss Universe Hrvatske 2017., dok je strpljivo odrađivala još jedno fotografiranje prije nego je sjela u avion i otputovala na svjetski izbor Miss Universe 2017. Finale ovog najprestižnijeg izbora ljepote održati će se u Axis Planet Hollywood u Las Vegasu u nedjelju, 26.11. uz izravan prijenos na FOX TV-u, a izbor će voditi Steve Harvey.

Vezani članci Slika nije dostupna Znate li kojoj missici je tadašnji predsjednik Mesić 'očistio sve škampiće'? Slika nije dostupna HRVATSKE LJEPOTICE Preko titule do visokog društva

Shanaelle, koja je suvereno prošla sve prijemne ispite i intervjue kako bi se našla među 8% primljenih na prestižni Massachusetts Institute of Technology (MIT) na koji kreće iduće jeseni, priznaje da ju je posljednjih nekoliko dana do odlaska u Las Vegas ipak malo hvatala trema pred onime što je očekuje na svjetskom izboru.

"Za fakultet učiš i pripremaš se iz predmeta koji se traži na prijemnom, pa znaš gdje si, a izbor Miss Universe je ipak jedna velika nepoznanica za mene. Već mjesecima sam u kontaktu s ostalim djevojkama iz cijelog svijeta preko društvenih mreža, no veselim se upoznati ih i uživo", priča Shanaelle.

Miss Universe Hrvatske otputovala na svjetski izbor (Foto: PR) - 4
Miss Universe Hrvatske otputovala na svjetski izbor (Foto: PR) - 4 Foto: PR

Našu Miss u dva i pol tjedna priprema u Las Vegasu očekuju sati i sati proba, raznih snimanja na lokacijama u okolici Las Vegasa, pa će u skladu s tim ponijeti i odgovarajuću odjeću. Glamuroznu večernju haljinu u kojoj će se Shanaelle predstaviti žiriju i publici dizajnirala je poznata američka dizajnerica Sherri Hill iz svoje Haute Couture kolekcije, dok je nacionalni kostim izradila naša etno dizajnerica Mina Petra. To je jedinstvena čipkasta haljina s elementima Lepoglavske čipke, a koju je oslikao slikar i pjesnik Davor Vuković.

Nacionalni poklon koji će Shanaelle ponuditi na humanitarnoj aukciji nacionalnih poklona biti će pozlaćene srebrne naušnice i ogrlica s privjeskom, replike starog dubrovačkog nakita, a jedne takve naušnice na poklon je dobila i Shanaelle.

Prije puta u Las Vegas našu misicu je u Gradskom poglavarstvu grada Zagreba primila zamjenica gradonačelnika Bandića, gospođa Olivera Majić i u svoje i gradonačelnikovo ime, zaželjela Shanaelle sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru. Lijepim željama pridružile su se i bivše Miss Universe Hrvatske: mag.oec. Ivana Delač (MUH 2003.), dr.med.dent. Natalija Prica (2011.) i Elizabeta Burg (2012.) koje su se sa Shanaelle družile na čaju u zagrebačkom hotelu Esplanade i savjetovale je prije odlaska u Vegas.

Miss Universe Hrvatske otputovala na svjetski izbor (Foto: PR) - 4
Miss Universe Hrvatske otputovala na svjetski izbor (Foto: PR) - 5 Foto: PR