Lijepu Shanaelle na sinoćnjem izboru okrunila je prijašnja Miss, Barbara Filipović. 19-godišnjakinja iz Slavonskog Broda okrunila se i titulom Miss fotogeničnosti.


Hrvatska je dobila svoju 21. Miss Universe. U velikom finalu prestižnog izbora ljepote pobijedila je Shanaelle Petty.

Vezani članci Izbor za Miss Universe (FOTO: PR) - 1 Veliki uspjeh naše ljepotice u Las Vegasu! Shanaelle pri samom vrhu najljepših Slika nije dostupna GRADI KARIJERU U MILANU! Prelijepa Miss Universe obara s nogu!

Lijepu Shanaelle okrunila je prekrasnom krunom dosadašnja misica Barbara Filipović. Devetnaestogodišnjakinja iz Slavonskog Broda večeras se okrunila i titulom Miss fotogeničnosti. Završila je Terey Sanford Highschool u Americi. Voli crtati, kuhati, šivati. Svira klavir, a voli i tenis i odbojku.

Pratilje novoizabrane Miss Universe Hrvatske 2017. su Elena Jung iz Vodnjana i Marijana Josipović iz Osijeka. Fanovi putem službene Facebook stranice izbora najviše su glasovali za Marijanu Josipović iz Osijeka koja je ponijela i lentu Miss fotogeničnosti.

Osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske predstavile su se žiriju u dnevnim kombinacijama, a top 10 polufinalistica natjecalo se u kupaćim kostimima, večernjim haljinama.

U finalu su nastupili Jacques Houdek i Marko Tolja, a program je vodio Mario Sedmak. U gledalištu su kao i svake godine bile bivše nositeljice ove prestižne titule.

I ove godine, uz brojne darove među kojima su obuća, odjeća, nakit, dekorativna kozmetika, usavršavanje stranih jezika, a glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 Eura.