Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mlada glumica Shailene Woodley glavna je glumica u dirljivom filmu 'Krive su zvijezde'. No za ulogu se morala odreći svoje duge kose što joj je jako teško palo...


Da glumci moraju biti spremni za svakojake transformacije na svojoj se koži uvjerila mlada glumica Shailene Woodley.

Vezani članci Shailene Woodley (Foto: Getty Images) Kraljica afterpartyja: Pojavila se u prozirnoj haljini, ali pažnju je ukrala nečim sasvim drugim Slika nije dostupna Ne nosi grudnjak i osjeća se super!

Ona je za ulogu u filmu 'Krive su zvijezde' (org. The Fault In Our Stars) odrezala svoju dugu kosu. Proces nije prošao bez krokodilskih suza, no Shailene je kosu donirala za periku djeci odoljeloj od raka.

Shailene Woodley priznala da joj je George Clooney kao drugi otac

O filmu

'Krive su zvijezde' priča je o dvoje tinejdžera koji se upoznaju i zaljube na grupi potpore oboljelima od raka. Oni nas uče da život ne mora biti savršen da bi ljubav bila izvanredna.  'Teško je reći ljudima: pogledajte film o bolesnoj djeci – odlično ćete se provesti . Ali zaista hoćete ', rekao je redatelj filma. 

Film je to o neočekivanim životnim obratima, pozitivnom stavu i u najtežim trenucima, te snazi koja leži u svima nama i koju trebamo pronaći kako bismo život mogli živjeti punim plućima
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook